Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τους έκαναν περιτομή για να είναι καλύτεροι στο… σεξ!

Τους έκαναν περιτομή για να είναι καλύτεροι στο… σεξ!

Τους έστησαν ενέδρα, στους έγδυσαν και υπέβαλαν σε περιτομή! Συνέβη στην Κένυα μετά από… καταγγελίες των συζύγων τους πως μετά την επέμβαση θα ήταν καλύτεροι στο σεξ!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην δυτική Κένυα την περασμένη Παρασκευή. Εκεί, 12 άνδρες αναγκάστηκαν να κάνουν περιτομή παρά τη θέλησή τους!

Οι 12 άνδρες από τις κοινότητες Luo, Turkana, Iteso και Luhyia, αναγκάστηκαν να υποβληθούν σε περιτομή μετά την αποκάλυψη των συζύγων τους, πως δεν είχαν υποβληθεί στην επέμβαση.

Αρκετές γυναίκες από την πόλη Moi’s Bridge της δυτικής Κένυας, δήλωσαν χαρούμενες για ό,τι έγινε, γιατί θα τους έκανε πιο καθαρούς αλλά και καλύτερους εραστές!

Πλήθος τραγουδούσε τραγούδια για την περιτομή καθώς συγκέντρωνε τους 12 άνδρες για να τους μεταφέρουν σε ιατρικό κέντρο της περιοχής, όπου τους έκαναν την περιτομή!

Μια από τις συζύγους τους, η Anne Njeri, είπε πως είναι χαρούμενη για ό,τι έγινε, καθώς οι άνδρες χωρίς περιτομή είναι βρώμικοι και δεν αποδίδουν καλά στο κρεββάτι! «Είμαστε σίγουρες ότι τώρα οι γυναίκες τους θα απολαύσουν το γάμο τους», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: Daily Mail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρέμβαση εισαγγελέα για τους σουηδούς “πορνοστάρ” που έκαναν δημόσια σεξ…

Του πήρε τη… μπουκιά από το στόμα ένας γιγάντιος ροφός! (VIDEO)

Γιατί η περιτομή βοηθά στη μείωση των κινδύνων από το AIDS

Η περιτομή στον άνδρα επηρεάζει το σεξ;

Τα μυστικά της περιτομής

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε