Παράξενες Ειδήσεις

Αυτό το σοκολατένιο γλυπτό ζυγίζει 55 κιλά

Χρειάστηκαν 55 κιλά σοκολάτας για να γίνει αυτό το σοκολατένιο γλυπτό. Δείτε πώς κατάφερε να το φτιάξει ο Amaury Guichon.

55 ολόκληρα κιλά σοκολάτας χρειάστηκαν ο Amaury Guichon με την ομάδα του για να δημιουργήσουν αυτό το υπέροχο σοκολατένιο γλυπτό.

Ο σεφ Amaury Guichon και ο σοκολατοποιός Christophe Morel συνεργάστηκαν για να φέρουν εις πέρας το μεγαλόπνοο σχέδιό τους. Αρχικά, δημιούργησαν το βασικό σχήμα του γλυπτού, ύστερα έξυσαν τις λεπτομέρειες. Στη συνέχεια, τοποθέτησαν με προσοχή τα φτερά από λεπτά κομμάτια σοκολάτας και τέλος, με ειδική βαφή τελειοποίησαν το σχέδιο.

Το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει με τον μυθικό Κένταυρο, ον της ελληνικής μυθολογίας. Χρειάστηκαν 18 ώρες δουλειάς για το σοκολατένιο γλυπτό που θες περισσότερο να το θαυμάζεις παρά να το δοκιμάσεις!

Δείτε στο βίντεο όλη τη διαδικασία:

https://www.facebook.com/Insiderfood/videos/1779706162333853/?hc_ref=ARRYW4tFi9Swiu2Z6EURFavbvK1ztZKdPHJkjYyRT24KAv9l3RQw3KcV8KD-Aa3fXbc

Πηγή βίντεο: INSIDER food

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Παράξενες Ειδήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Παράξενες Ειδήσεις: Περισσότερα άρθρα
Η «Σαντορίνη» του Βιετνάμ: Η μαγευτική μαρίνα που «υπόσχεται» ρομαντικό ηλιοβασίλεμα βγαλμένο από Ελλάδα
Όσοι Ασιάτες δεν μπορούν να ταξιδέψουν έως την Ελλάδα για να απολαύσουν τις ομορφιές της Σαντορίνης, μπορούν να «πεταχτούν» ως το αντίγραφο του ελληνικού νησιού, στο Βιεντάμ
Son Tra marina. Tourist traveling in Da Nang city. Vietnam