Site icon NewsIT

Αυτός είναι κροκόδειλος! Μποτιλιάρισμα στην θέα του! – ΦΩΤΟ

08.07.2014 | 10:56
Αυτός είναι κροκόδειλος! Μποτιλιάρισμα στην θέα του! – ΦΩΤΟ

Οι δρόμοι τις ώρες αιχμής είναι ζούγκλα. Όμως, γίνονται ακόμα χειρότεροι όταν περνάει δίπλα από τα αυτοκίνητα ένα βανάκι που έχει στην οροφή του έναν κροκόδειλο μήκους 6,5 μέτρων.

Όλα παράλυσαν χθες την ώρα της μεταφοράς του τρομακτικού κροκόδειλου στους κεντρικούς δρόμους της Μανίλας των Φιλιππίνων.

Οι οδηγοί ξαφνιασμένοι κοιτούσαν να περνάει από δίπλα τους ένα τέρας και μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι δεν ήταν αληθινό, είχαν πάθει κάμποσα μίνι εγκεφαλικά.

Ο συγκεκριμένος κροκόδειλος πάντως υπήρξε! Είναι ένα ομοίωμα αξίας 2.000 δολαρίων του Λολόνγκ του μεγαλύτερου σε μέγεθος κροκοδείλου του αλμυρού νερού που πέθανε πέρυσι.

Το ομοίωμα είναι ένα είδος ρομπότ. Στο θεματικό πάρκο που τον έχουν μπαίνουν στο εσωτερικό του μέλη του προσωπικού και με ειδικό μηχανισμό τον κάνουν και κινείται σα να είναι ζωντανός!




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σήφης ο κροκόδειλος απέκτησε προφίλ στο facebook!

Ο Κροκόδειλος Λακοστάκης λύνει τη σιωπή του

Κρήτη: Ο κροκόδειλος του Ρεθύμνου σε… απευθείας σύνδεση – Το κολύμπι και η βόλτα δίπλα από πάπιες – Νέα εντυπωσιακά βίντεο από το φράγμα των Ποταμών

Κρήτη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον κροκόδειλο του Ρεθύμνου – Οι κινήσεις του ερπετού και το σχέδιο για να τον πιάσουν – Πως κατάφερε να ζήσει…

Ρέθυμνο: Έτσι θα πιάσουν τον κροκόδειλο – Το σχέδιο και το βίντεο από την τελευταία του εμφάνιση στο φράγμα των Ποταμών!

Οι στίχοι που έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης για τον κροκόδειλο της Κρήτης!

Αναστάτωση και ερωτήματα για τον κροκόδειλο – Δείτε που ζει (VIDEO)

Tags:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version