Παράξενες Ειδήσεις

Αυτός ο άνδρας έφτιαξε ένα λούνα παρκ μόνος του – Δείτε πως είναι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε αυτό το βίντεο που αλιεύσαμε από το Youtube, θα γνωρίσετε τον Bruno, o oποίος έφτιαξε μόνος του ένα ολόκληρο λούνα παρκ. Το ψυχαγωγικό πάρκο βρίσκεται σε ένα δάσος στη βόρεια Ιταλία και μπορούν να το επισκεφθούν μικροί και μεγάλοι, εντελώς δωρεάν.

Ο Bruno εμπνεύστηκε τα τρενάκια και τα υπόλοιπα μηχανήματα, βλέποντας τις κινήσεις της φύσης: το πέταγμα των πουλιών ή το κούνημα των κλαδιών από τον αέρα.  Εξάλλου, για  να λειτουργήσει το κάθε μηχάνημα απαιτείται η προσπάθεια των επισκεπτών, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν κινητήρες.
Δείτε το βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Παράξενες Ειδήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Παράξενες Ειδήσεις: Περισσότερα άρθρα
Η «Σαντορίνη» του Βιετνάμ: Η μαγευτική μαρίνα που «υπόσχεται» ρομαντικό ηλιοβασίλεμα βγαλμένο από Ελλάδα
Όσοι Ασιάτες δεν μπορούν να ταξιδέψουν έως την Ελλάδα για να απολαύσουν τις ομορφιές της Σαντορίνης, μπορούν να «πεταχτούν» ως το αντίγραφο του ελληνικού νησιού, στο Βιεντάμ
Son Tra marina. Tourist traveling in Da Nang city. Vietnam