Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Δίδυμα αδέρφια αλλεργικά στον ήλιο

Δίδυμα αδέρφια αλλεργικά στον ήλιο

Αυτά τα δίδυμα αδέρφια έχουν σπάνια αλλεργία στην ηλιακή ακτινοβολία. Η έκθεσή τους στον ήλιο μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο.

Στο Bordeaux της Γαλλίας ζουν δύο δίδυμα αδέρφια με μία σπάνια αλλεργία στην ηλιακή ακτινοβολία που δεν τους επιτρέπει να εκτίθενται στο φως του ηλίου.

“Προσπαθούμε να ζούμε όσο πιο φυσιολογικά γίνεται. Όταν είναι πρωί και πρέπει να κυκλοφορήσουμε για δουλειές στο δρόμο, τότε βάζουμε την ειδική μας στολή. Μόνο έτσι επιτρέπεται να κυκλοφορούμε. Οποιαδήποτε έκθεση στον ήλιο μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο. Δεν είναι επιλογή μας να προστατευόμαστε ή όχι, είναι αναγκαίο…”, δηλώνει ο ένας εκ των δύο.

Οι 23χρονοι Thomas και Vincent έβγαλαν σημάδια στο πρόσωπό τους όταν ήταν 2 χρονών. Οι γονείς τους ανησύχησαν και επισκέφτηκαν αμέσως τον γιατρό. Ο γιατρός τούς έκανε εξετάσεις και εντόπισε τα δυσάρεστα νέα. Η αλλεργία τους είναι σπάνια, καθώς συμβαίνει σε μόνο μία από τις 1.000.000 γεννήσεις.

“Οι γονείς μας έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Το σπίτι είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να απωθεί την ηλιακή ακτινοβολία. Τα παράθυρα που έχουμε σπίτι είναι ίδια με αυτά που έχουν στα μουσεία για να προστατεύουν τα εκθέματα από τον ήλιο. Από την ηλικία των 11 φοράμε ειδικές μάσκες με υλικό που χρησιμοποιεί η ΝASA. Όλα αυτά βοηθούν. Ελπίζω να δημιουργήσω οικογένεια και ποτέ δεν θα τα παρατήσω! Αν δεν προφυλασσόμαστε, τα χειρότερα θα συμβούν…”, δηλώνει ο Thomas.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: tlc uk

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις