Site icon NewsIT

Δίδυμα μωρά: Πρέπει να κοιμούνται στο ίδιο κρεβατάκι ή όχι

04.04.2017 | 18:57
Δίδυμα μωρά: Πρέπει να κοιμούνται στο ίδιο κρεβατάκι ή όχι

Τα δίδυμα μωρά καμιά φορά ανησυχούν τις μανούλες και τις γεμίζουν με απορίες. Δείτε αν τελικά πρέπει τα δίδυμα να κοιμούνται στην ίδια κούνια ή όχι.

Τα δίδυμα μωρά είναι αποτέλεσμα κυρίως κληρονομικότητας ή και εξωσωματικής. Άλλες μανούλες χαίρονται στην είδηση αυτή ενώ άλλες τις ανησυχεί αφού οι απορίες είναι πολλές.

Μία από αυτές είναι αν τελικά τα δίδυμα μωρά πρέπει να κοιμούνται στο ίδιο κρεβατάκι – κούνια ή όχι. Υπάρχουν δύο σχολές για αυτό το θέμα…

Υπάρχει η άποψη ότι τα δίδυμα όπως ακριβώς ήταν μαζί στην κοιλιά της μητέρας τους για πολύ καιρό, έτσι ακριβώς πρέπει να παραμέινουν για κάποιο διάστημα έστω, και μετά.

Στον αντίποδα, υπάρχουν και κάποιοι που θεωρούν ότι αν και δίδυμα πρέπει να κοιμούνται χωριστά γιατί το καθένα έχει τις δικές του ανάγκες, τις δικές του ώρες ύπνου και όταν είναι μαζί υπάρχει η περίπτωση το ένα να ενοχλεί το άλλο, με κινήσεις του κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Τα πάντα βέβαια εξαρτώνται από τον χαρακτήρα του κάθε μωρού και από τις ιδιαίτερες συνθήκες του κάθε δωματίου.

Καλύτερα συμβουλευτείτε ένα παιδίατρο ώστε να κάνετε ό,τι καλύτερο δυνατό για τα δίδυμα μωράκια σας.

Μην ξεχνάτε ότι είτε κοιμούνται μαζί είτε όχι, τα δίδυμα μωρά έχουν πάντα μια ιδιαίτερα στενή σχέση, προστατεύουν το ένα το άλλο και ακόμα και μεγαλώνοντας θα έχουν ισχυρούς δεσμούς.

Δείτε το βίντεο με συμβουλές για δίδυμα σχετικά με τον ύπνο τους και την κούνια:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version