Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Έδωσε στη σύντροφό του δώρο ένα μενταγιόν. Της πήρε ένα χρόνο να δει ότι περιέχει δαχτυλίδι γάμου! [vid]

Έδωσε στη σύντροφό του δώρο ένα μενταγιόν. Της πήρε ένα χρόνο να δει ότι περιέχει δαχτυλίδι γάμου! [vid]

Ο σύντροφός της της έκανε δώρο ένα υπέροχο μενταγιόν! Δεν είχε πάρει είδηση όμως για έναν ολόκληρο χρόνο ότι μέσα είχε δαχτυλίδι γάμου!

Ο Terry και η Anna είναι ζευγάρι χρόνια και όσο περνάει ο καιρός η αγάπη τους δυναμώνει. Έτσι, ο Terry αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του, αυτή όμως την κατάλαβε λίγο καθυστερημένα… ένα χρόνο μετά.

Πώς γίνεται αυτό; Μια μέρα που είχαν βγει για φαγητό ο Terry έκανε στην αγαπημένη του δώρο ένα υπέροχο μενταγιόν από σπάνιο είδος ξύλου που τούς θύμιζε ένα ρομαντικό ταξίδι τους στην Τανζανία. Η Anna το φορούσε συχνά και το μυαλό της πήγαινε στις όμορφες στιγμές που είχαν ζήσει οι δυό τους στο ταξίδι αυτό.

Στον Terry όμως κάθε φορά που έβλεπε την Anna να στολίζει το λαιμό της με το μενταγιόν, τού θύμιζε κάτι άλλο… Την πρόταση γάμου του στο πρόσωπό της! Ο ίδιος είχε σκαρφιστεί να κάνει κάτι απίστευτο. Μέσα στο ξύλο είχε κρύψει ένα δαχτυλίδι γάμου. Οι μέρες περνούσαν και η Anna δεν είχε πάρει είδηση τίποτα και τελικά πέρασε ένας χρόνος μέχρι να αντιληφθεί τι απίστευτη έκπληξη έκρυβε το κολιέ της.

Ο Terry γονάτισε στο σπήλαιο Smoo σε ένα άλλο ταξίδι τους στην Σκωτία, με μαχαίρι άνοιξε το μενταγιόν και το μυστικό που έκρυβε τόσο καιρό, αποκαλύφθηκε! Η πρώτη αντίδραση της Anna ήταν απερίγραπτη… “Είσαι στα καλά σου; Θα μπορούσα να το είχα χάσει!”, ύστερα όμως είπε το πολυπόθητο ναι που τόσο καιρό περίμενε.

Μάλιστα, το μέρος που διάλεξε να κάνει ο Terry την… επίσημη πρόταση γάμου είναι ειρωνικό, αφού Smoo σημαίνει “κρυμμένο”!

Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε