Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έχει χάσει την ακοή του αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε από το να γίνει ένα καταξιωμένο μοντέλο

Έχει χάσει την ακοή του αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε από το να γίνει ένα καταξιωμένο μοντέλο

Γεννήθηκε κωφός αλλά δεν σταμάτησε να κυνηγά το όνειρό του. Σήμερα είναι κάτι παραπάνω από ένα πετυχημένο μοντέλο.

Ο Nyle είναι ο πρώτος κωφός που κέρδισε στο τάλεντ σόου της Αμερικής για μοντέλα, America’s next top model, αλλά και στο σόου χορού, Dancing with the Stars. Περά από τις παραπάνω διακρίσεις του στον χώρο του μόντελινγκ και του χορού, ο Nyle προσφέρει πολλά παραπάνω…

Ο Nyle DiMarco είναι ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβιστής. Γεννήθηκε σε μια μεγάλη οικογένεια κωφών στην Νέα Υόρκη. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Gallaudet, του μοναδικού Πανεπιστημίου Φιλελεύθερων Τεχνών στον κόσμο για τους κωφούς. Ως ιδρυτής του ιδρύματος Nyle DiMarco Foundation και επίτιμος εκπρόσωπος για την ισότητα και την απόκτηση παιδιών κωφών (LEAD-K), ο Nyle είναι παθιασμένος με την υπεράσπιση της κοινότητας των κωφών.

“Η κώφωση είναι ένα πλεονέκτημα και όχι ένας περιορισμός”, δηλώνει ο ίδιος. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό ο ίδιος αποκάλυψε ότι η σεξουαλική του προτίμηση δεν περιορίζεται μόνο σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες και καλεί όλους τους ανθρώπους να νιώθουν περήφανοι για αυτό που είναι και να “αγκαλιάζουν” κάθε είδους διαφορετικότητα.

Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε