Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Το φυσικό σπα με ψάρια κάνει την Ταϊλάνδη ακόμα πιο ενδιαφέρουσα…

Το φυσικό σπα με ψάρια κάνει την Ταϊλάνδη ακόμα πιο ενδιαφέρουσα…

Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι να επισκεφτεί κανείς την Ταϊλάνδη και το φυσικό fish spa είναι ένας από αυτούς. Το τοπίο είναι μαγευτικό και η εμπειρία αξέχαστη!

Γιατί να πληρώνει κανείς για να κάνει σπα με ψάρια αν υπάρχει φυσικό τοπίο που υπόσχεται το ίδιο αποτέλεσμα; Στην Ταϊλάνδη ένας επίγειος παράδεισος αποτελεί παράλληλα και φυσικό fish spa.

Τα νερά στους καταρράκτες που βρίσκονται στο εσωτερικό του Εθνικού Πάρκου Erawan National Park, είναι γεμάτα με μικρά ψάρια. Στις φυσικές “πισίνες” του κολυμπούν χιλιάδες ψαράκια που επιτελούν το έργο των fish spa. Τσιμπούν τα άκρα των επισκεπτών και με αυτόν τον τρόπο, αποβάλλουν από το δέρμα τα νέκρα κύτταρα.

Το αποτέλεσμα είναι μια δωρεάν περιποίηση στα πόδια που προσφέρει φρέσκο και υγιές δέρμα. Η διαδικασία δεν είναι καθόλου επώδυνη για τον άνθρωπο και καθόλου επικίνδυνη για τα ζώα.

Ποιος ο λόγος λοιπόν να μην ταξιδέψει κανείς έως την Ταϊλάνδη για να απολαύσει την πιο φυσική εμπειρία fish spa… Ποιος άλλωστε μπορεί να αμφισβητήσει την μαγεία του τοπίου και την μοναδική ομορφιά της; Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Πηγή βίντεο: INSIDER

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις