Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Η φλόγα στον ουρανό δεν ήταν μετεωρίτης – Το βίντεο που αποκάλυψε την αλήθεια

Η φλόγα στον ουρανό δεν ήταν μετεωρίτης – Το βίντεο που αποκάλυψε την αλήθεια

Αυτές οι φλόγες πάνω από το Λος Άντζελες έβαλαν φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μιλούσαν για… το τέλος του κόσμου.

Αυτές οι φλόγες πάνω από την πόλη του Λος Άντζελες ήταν η αρχή για μία μεγάλη κόντρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι περισσότεροι μιλούσαν για μετεωρίτη που έπληξε το Λος Άντζελες, κάποιοι άλλοι μιλούσαν για κάτι… περισσότερο. Το σίγουρο όμως είναι ότι αυτές οι φλόγες… άναψαν φωτιά στο διαδίκτυο.\

Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για πτώση μετεωρίτη, καθώς έβλεπαν μια τεράστια φλεγόμενη μπάλα να διασχίζει τον ουρανό και να έχει πορεία προς τη γη. Άλλοι πάλι πίστεψαν ότι ήταν σε εξέλιξη εξωγήινη εισβολή.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ήρθε αυτό το βίντεο στο φως της δημοσιότητας, και αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Μέλος των ειδικών παράτολμων αποστολών της Red Bull με ειδικά διαμορφωμένη στολή πήδηξε από ελικόπτερο και ύψος 4000 ποδών, για μια υπερπτήση πάνω από την πόλη των Αγγέλων. Έχοντας ενσωματωμένο στη στολή προωθητικό μηχανισμό που άφηνε μια λάμψη στον αέρα, ο άνθρωπος πουλί πέταξε για αρκετή ώρα πάνω από τους ουρανοξύστες της πόλης των Αγγέλων.

Τελικά, όπου υπάρχει καπνός, δεν υπάρχει και πάντα φωτιά…

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις