Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Ιερέας έβαλε παιδιά να τραβάνε με σχοινιά την… Πόρσε του! – video

Ιερέας έβαλε παιδιά να τραβάνε με σχοινιά την… Πόρσε του! – video

Σάλος έχει ξεσπάσει από ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει έναν Ιερέα να έχει βάλει παιδιά να τραβάνε με… σχοινιά την Πόρσε του, στους δρόμους της Μάλτας!

Ο Ιερέας… γιόρταζε τον διορισμό του σε εκκλησία στη Βαλέτα στη Μάλτα και ζήτησε από τα παιδιά να του τραβήξουν με σχοινιά την Πόρσε, την ίδια ώρα που ο ίδιος χαιρετούσε ενθουσιασμένος το πλήθος.

Η “περιφορά” του νέου ιερέα είναι παράδοση στη Μάλτα στην περιοχή του Γκόζο, όμως ο συγκεκριμένος ιερέας ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων καθώς αυτή η απίστευτη επίδειξη πλούτου, προφανώς και σε συνάδει με τον ρόλο και την ταπεινότητα που θα πρέπει να έχει ένας ιερέας.

Ο 47χρονος ιερέας Τζον Σουλτάνα δε θέλησε να κάνει δηλώσεις για το περιστατικό ωστόσο ένας καθηγητής Θεολογίας στο πανεπιστήμιο της Μάλτας, δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό πως αυτή την παρέλαση ήταν “σκουπίδι” και καταδικάζει όσους αποδέχθηκαν και δεν αντέδρασαν με την εικόνα των παιδιών να τραβούν τον ιερέα μέσα από την Πόρσε!

“Δεν υπάρχει περίπτωση να προσελκύσουμε ανθρώπους στην Εκκλησία, αν συνεχίσουμε να κάνουμε τέτοια ηλίθια πράγματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά!

Πηγή: timesofmalta

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις