Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

ΗΠΑ: Έμεινε πάνω από 48 ώρες σκαρφαλωμένος σε δέντρο για να αποφύγει την σύλληψη

ΗΠΑ: Έμεινε πάνω από 48 ώρες σκαρφαλωμένος σε δέντρο για να αποφύγει την σύλληψη

Ένας άνδρας στις ΗΠΑ παρέμεινε για περίπου τρεις μέρες πάνω σε ένα δέντρο προκειμένου να αποφύγει την σύλληψή του. Ο 44χρονος δεν ανταποκρινόταν στις εκκλήσεις των αστυνομικών, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Το περιστατικό, όπως αναφέρει η New York Post, σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη (6/10) στο Κουίνς της Νέας Υόρκης. Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από την μητέρα του 44χρονου Roody Thomas καθώς τηλεφώνησε για να καταγγείλει απειλούσε την ζωή της. Ο 44χρονος στο παρελθόν είχε χτυπήσει την σύντροφό του, γεγονός που κινητοποίησε τις Αρχές. 

Ωστόσο, μέχρι οι αστυνομικοί να φτάσουν στο σπίτι του 44χρονου, εκείνος είχε προλάβει να ανέβει σε ένα δέντρο για να αποφύγει την σύλληψή του. Οι Αρχές «επιστράτευσαν» ειδικό διαπραγματευτή, κόρνες, δυνατή μουσική, ειδικά μηνύματα σε μεγάφωνο, αλλά ο Roody Thomas για περισσότερες από 48 ώρες έμεινε πάνω στο δέντρο…

Δείτε βίντεο:

Σημειώνεται ότι,, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της New York Post, ο Roody Thomas το 2012 είχε υποβάλει καταγγελία για βασανισμό του από αστυνομικούς και από τότε τους αντιμετωπίζει με μία φοβία. Επίσης, πολλά δημοσιεύματα στα αμερικανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν και δεν ήταν βίαιος, ενώ χαρακτήριζαν υπερβολική την κίνηση της μητέρας του.

Με πληροφορίες από New York Post

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις