Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κανείς δεν ήθελε αυτό το παράλυτο σκυλάκι. Μέχρι τη στιγμή που γνώρισε το γαϊδούρι Πάολο!

Κανείς δεν ήθελε αυτό το παράλυτο σκυλάκι. Μέχρι τη στιγμή που γνώρισε το γαϊδούρι Πάολο!

Μια ιδιόμορφη φιλία αλλά… μοναδική! Ο σκύλος Κόλιμα που υποφέρει από μια σπάνια ασθένεια βρήκε τη συντροφιά που τόσο ήθελε, σε ένα γαϊδούρι!

Η ζωή των ζώων με αναπηρία δεν είναι καθόλου εύκολη. Σκύλοι και γάτες που υποφέρουν από κάποιο πρόβλημα υγείας, δύσκολα υιοθετούνται και σπάνια βρίσκουν την στοργή και την αγάπη μιας οικογένειας που τόσο πολύ έχουν ανάγκη.

Ο σκύλος του παρακάτω βίντεο δεν μπορεί να κινήσει τα άκρα του και να περπατήσει. Το πρόβλημα προκλήθηκε από μια σπάνια ασθένεια η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη συμπίεση του νωτιαίου μυελού από τους σπονδύλους του ζώου. Έτσι τα ζωάκια αυτά έχουν συχνά πόνους στον λαιμό και τα κόκκαλά, ενώ δεν μπορούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των άκρων τους. Ύστερα από χρόνια, ενδέχεται να μείνουν παράλυτα.

Ο Κολίμα δεν μπορεί λόγω των προβλημάτων υγείας του, να βρει ένα σπιτάκι και μια οικογένεια που θα έχει όλη την καλή διάθεση να τον φροντίζει. Και όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα κάνει φίλο! Βρήκε παρηγοριά και την χαμένη μέχρι τότε όρεξη για ζωή, χάρη στη συντροφιά που του προσφέρει ο Πάολο. Ο Πάολο δεν είναι ούτε άνθρωπος, ούτε σκύλος! Ο Πάολο είναι ένα νεαρό γαϊδούρι που έχει βρει νέο… κολλητό!

Κολίμα και Πάολο κάνουν συνέχεια παρέα, παίζουν μαζί και προσφέρουν το ένα ζώο στο άλλο ό,τι ακριβώς έχουν ανάγκη… Συντροφιά! Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε