Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μέσα στα στούντιο του μαγευτικού κόσμου του Χάρι Πότερ [vid]

Μέσα στα στούντιο του μαγευτικού κόσμου του Χάρι Πότερ [vid]

Στα Universal στούντιο βρίσκεται ο μαγευτικός κόσμος του Χάρι Πότερ. Δείτε στο βίντεο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του Χόγκουαρτς!

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής των ταινιών Χάρι Πότερ, Alan Gilmore, μας ανοίγει τις πόρτες στα Universal στούντιο που βρίσκονται στο Χόλιγουντ. Εκεί “ζει” και ο μαγευτικός κόσμος του Χόγκουαρτς που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι. Από τις αίθουσες, τις κινούμενες σκάλες μέχρι και το “ιπτάμενο” αυτοκίνητο, το βίντεο παρουσιάζει αγαπημένα μέρη των φανατικών των ταινιών Χάρι Πότερ.

Χάρι Πότερ είναι το όνομα μιας σειράς επτά μυθιστορημάτων φαντασίας από τη βρετανίδα συγγραφέα Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Η κεντρική ιστορία των βιβλίων περιγράφει τον αγώνα του Χαρι Πότερ εναντίον του κακού μάγου Βόλντεμορτ ο οποίος θέλει να τον σκοτώσει και να κατακτήσει τον κόσμο των μάγων. Το πρώτο μυθιστόρημα, Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος, κυκλοφόρησε στα αγγλικά το 1997 και στα ελληνικά τον Νοέμβριο του 1998. Τα βιβλία της σειράς Χάρι Πότερ είναι εξαιρετικά δημοφιλή με πωλήσεις που μέχρι τον Απρίλη του 2008 ξεπερνούσαν τα 375 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Οι πρώτες τρεις ταινίες έφτασαν στην 1η, 2η, και 2η θέση αντίστοιχα στις παγκόσμιες πωλήσεις εισιτηρίων (“box office”) για τις χρονιές που προβλήθηκαν. Την μεγαλύτερη επιτυχία σημείωσε η τελευταία ταινία, Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου – Μέρος 2, αφού απέφερε κέρδος $1.341.511.219 παγκοσμίως, ενώ ολόκληρη η σειρά ταινιών απέφερε $7.727.156.777 παγκοσμίως.

Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε