Παράξενες Ειδήσεις

Μια 90χρονη με κορονοϊό δήλωσε ότι η πατατόσουπα της ήταν ένας από τους λόγους που επιβίωσε

Τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη προσεύχονται να τελειώσει όλος αυτός ο εφιάλτης και ψάχνουν τρόπους να σταθούν δυνατοί. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο.

Πρόσφατα διαβάσαμε ένα άρθρο, στο οποίο η 90χρονη Geneva Wood, η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, τελικά κατάφερε και πήρε εξιτήριο μετά από εβδομάδες περίθαλψης, αναφέροντας πως η οικογένεια της, ο Θεός, και η πατατόσουπα που την έμαθε να φτιάχνει η μητέρα της όταν ήταν μικρή, ήταν οι λόγοι για τους οποίους επιβίωσε.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Παράξενες Ειδήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Παράξενες Ειδήσεις: Περισσότερα άρθρα