Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Νέα Υόρκη: Γυμνός άνδρας έμεινε εγκλωβισμένος ανάμεσα σε τοίχους σε θέατρο για δύο ημέρες 

Νέα Υόρκη: Γυμνός άνδρας έμεινε εγκλωβισμένος ανάμεσα σε τοίχους σε θέατρο για δύο ημέρες 

Ένα απίστευτο περιστατικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Ένας γυμνός άνδρας σφηνώθηκε στους τοίχους ενός θεάτρου και παρέμεινε εγκλωβισμένος για δύο ημέρες. 

Ήταν το πρωί της περασμένης Παρασκευής όταν η Πυροσβεστική στο Συρακιούζ, της πέμπτης μεγαλύτερης πόλης σε πληθυσμό στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα για έναν άνδρα εγκλωβισμένο στους τοίχους του θεάτρου Landarmk. Τις φωνές του και τις απεγνωσμένες εκκλήσεις του για βοήθεια άκουσε ένας εργαζόμενος στο κέντρο Παραστατικών Τεχνών.

Ο 39χρονος, σύμφωνα με τις Αρχές, εκτιμάται ότι είχε μπει στο θέατρο την περασμένη Τρίτη ή την Τετάρτη. Οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να ανοίξουν μια τρύπα στον τοίχο του θεάτρου, που είχε εγκαινιαστεί το 1928, προκειμένου να περάσουν μέσα μια μικρή κάμερα οπτικών ινών. Αφού εντόπισαν το γυμνό άνδρα, άνοιξαν μεγαλύτερη τρύπα στο σοβά και τα τούβλα, και κατάφεραν να βγάλουν έξω τον άνδρα.

Σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή του θεάτρου ο άνδρας εθεάθη τις προηγούμενες ημέρες να περιφέρεται γύρω από το κτίριο αλλά οι υπάλληλοι θεώρησαν ότι είχε αποχωρήσει, καθώς δεν τον έβλεπαν πια στην περιοχή. «Δεν ξέρω αν έμπαινε μέσα για να ζεσταθεί ή να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα», δήλωσε ο Μάικ Ινταλιέτα.

Ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής της πόλης, Τζον Κέιν, είπε ότι ο άνδρας είχε συρθεί μέσα από ένα άνοιγμα στο κτίριο, όπου κρυβόταν επί δύο μέρες προτού πέσει σε κενό ανάμεσα σε δύο τοίχους στις ανδρικές τουαλέτες. Οι πυροσβέστες τον βρήκαν γυμνό και τον μετέφεραν σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο, ευτυχώς χωρίς τραύματα, αλλά αφυδατωμένο και εξαντλημένο μετά την περιπέτειά του.

Δείτε φωτογραφίες:

Με πληροφορίες από syracuse.com

 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις