Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Όσοι περνούν έξω από αυτό το σπίτι, βγάζουν φωτογραφία – Δείτε το σπίτι έργο τέχνης!

Όσοι περνούν έξω από αυτό το σπίτι, βγάζουν φωτογραφία – Δείτε το σπίτι έργο τέχνης!

Ζευγάρι μετέτρεψε ένα παλιό σπίτι στο σπίτι των ονείρων του! Σήμερα είναι ένα έργο τέχνης και όσοι περνούν απ’ έξω το βγάζουν φωτογραφία!

“Το σπίτι όταν το αγοράσαμε ήταν πολύ άσχημο και έτσι, έπρεπε να κάνουμε κάτι για να γίνει όμορφο”, δηλώνει η Cheri που γνώρισε τον σύζυγό της, Gonzalo σε ένα κατάστημα με είδη ζωγραφικής.

“Πήγα να αγοράσω μπογιά για τους πίνακες μου. Εκείνος δούλευε εκεί και από τη πρώτη στιγμή που κοιταχτήκαμε στα μάτια, ερωτευτήκαμε! Πήγα πίσω από το ταμείο και τον φίλησα!”, συμπληρώνει. Έχοντας και οι δύο πάθος για την Τέχνη, αποφάσισαν να φτιάξουν μαζί το σπίτι των ονείρων τους. Χάρη στη λατρεία του Gonzalo για τα ψηφιδωτά το σπίτι μεταμορφώθηκε. Τους πήρε 25 χρόνια να το τελειοποιήσουν.

“Ποτέ δεν έχουμε ένα πλανό. Ό,τι μας έρχεται στο κεφάλι το φτιάχνουμε εκείνη τη στιγμή!”, εξομολογείται η ίδια για το σπίτι τους που αποτελεί ένα έργο τέχνης. Καθημερινά περνά κόσμος απ’ έξω και φωτογραφίζει τα υπέροχα ψηφιδωτά. Μάλιστα, όποιος θέλει να δει και το εσωτερικό του μπορεί να πληρώσει 15 δολάρια και να απολαύσει ένα τουρ από το ίδιο το ζευγάρι. 

Δείτε το βίντεο:

This House Is Covered in Millions of Pieces of Broken Tile

This 70-year-old couple turned a run-down house into an LA icon.: bit.ly/2EMh4GY

Gepostet von BestProducts.com am Freitag, 23. Februar 2018

Πηγή βίντεο: BestProducts.com

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις