Παράξενες Ειδήσεις

Όταν η «Κομανέτσι» συνάντησε την «Μπιγιονσέ» – Το βίντεο που έχει ξεπεράσει τα 25 εκατ. views!

Tι συμβαίνει όταν η διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ Νόουλς συναντά την Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Νάντια Κομανέτσι; Το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό!

Η παραπάνω φράση αποτελεί φυσικά ένα σχήμα λόγου, ωστόσο, στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πως συναντήθηκαν οι δύο γυναίκες. Στο βίντεο θα γνωρίσετε την Sophina DeJesus, μέλος της ρυθμικής γυμναστικής του UCLA, η οποία ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους τόσο με την επιδεξιότητα της στο χορό, όσο και στην άψογη εκτέλεση των αλμάτων πάνω στο ταπί!

Όπως θα δείτε η Sophina με τις φοβερές καμπύλες της, χορεύει χιπ χιπ κινήσεις, ενώ παράλληλα μπορεί και περιστρέφεται τρεις φορές στον αέρα, προτού προσγειωθεί στο έδαφος. Μόλις τελείωσε, όλο το κοινό σηκώθηκε όρθιο, ξεσπώντας σε χειροκροτήματα και επευφημίες και ζητώντας από την κριτική επιτροπή της δώσει «10», ωστόσο, η ίδια άγγιξε την τελειότητα με την βαθμολογία «9.925»!
Δείτε το βίντεο:

 

Sophina DeJesus (UCLA) Floor 2016 vs Utah 9.925

She MURDERED it! Sophina DeJesus of UCLA, everybody.

Posted by Marcus Cheatham on Saturday, February 6, 2016

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Παράξενες Ειδήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Παράξενες Ειδήσεις: Περισσότερα άρθρα
Αυτό είναι το πιο ήσυχο μέρος στη Γη: Πώς αντέχονται λίγα λεπτά στην απόλυτη σιωπή
Στον θάλαμο της Microsoft δεν υπάρχει κανένα εξωτερικό ηχητικό σήμα με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος αρχίζει να εστιάζει στους εσωτερικούς ήχους του σώματος: τον χτύπο της καρδιάς, τη ροή του αίματος, ακόμα και το ελαφρύ τρίξιμο των αρθρώσεων
Δωμάτιο
Η «Σαντορίνη» του Βιετνάμ: Η μαγευτική μαρίνα που «υπόσχεται» ρομαντικό ηλιοβασίλεμα βγαλμένο από Ελλάδα
Όσοι Ασιάτες δεν μπορούν να ταξιδέψουν έως την Ελλάδα για να απολαύσουν τις ομορφιές της Σαντορίνης, μπορούν να «πεταχτούν» ως το αντίγραφο του ελληνικού νησιού, στο Βιεντάμ
Son Tra marina. Tourist traveling in Da Nang city. Vietnam