Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Σε αυτό το εστιατόριο γευματίζεις σε καταρράκτες

Σε αυτό το εστιατόριο γευματίζεις σε καταρράκτες

Το Labassin Waterfall Restaurant προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες του. Πέρα από το φαγητό, οι τουρίστες “χορταίνουν” από την ομορφιά του φυσικού τοπίου με τους καταρράκτες.

Πώς θα σας φαινόταν να γευματίζατε σε ένα εστιατόριο και από κάτω σας να περνούσε νερό από καταρράκτες; Και όμως στο Labassin Waterfall Restaurant συμβαίνει ακριβώς αυτό και οι πελάτες αποκτούν μια εμπειρία που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή…

Στο εσωτερικό του κτήματος, Villa Escudero στις Φιλιππίνες, βρίσκεται ένας όχι και τόσο κρυμμένος παράδεισος, αφού αποτελεί έναν διάσημο τουριστικό προορισμό. Πρόκειται για ένα εστιατόριο που ξεπροβάλλει ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση, φοίνικες και καταρράκτες. 

Το εστιατόριο προσφέρει στους πελάτες του μοναδικές αυθεντικές συνταγές της παραδοσιακής κουζίνας. Εκτός όμως από το τοπικό φαγητό με ξεχωριστές γεύσεις και αρώματα, οι πελάτες μένουν εντυπωσιασμένοι από τον χώρο, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από καταρράκτες.

Οι πελάτες καλούνται να φτάσουν στο κτήμα, να περπατήσουν αρκετά, να κατέβουν σκάλες και ύστερα να βγάλουν τα παπούτσια τους. Η πινακίδα “προσοχή το πάτωμα γλιστράει”, τούς προειδοποιεί για τη μετακίνησή τους στο άκρως φυσικό τοπίο με τους καταρράκτες.

Αν θέλετε μια αξέχαστη εμπειρία φαγητού, θα πρέπει να ταξιδέψετε λίγο μακριά… Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Newsflare

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις