Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Συγκλονιστικό βίντεο: Οδηγός «καβαλάει» ράμπα, εκτοξεύεται, και βγαίνει ζωντανός!

Συγκλονιστικό βίντεο: Οδηγός «καβαλάει» ράμπα, εκτοξεύεται, και βγαίνει ζωντανός!

Αυτό το βίντεο κάνει το γύρο του ίντερνετ τις τελυαταίες ώρες, και μας υπενθυμίζει πόσο προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε όταν οδηγούμε…

Μια απίστευτη σκηνή, πραγματικά βγαλμένη από σκηνή ταινίας δράσης, κατέγραψαν πριν μερικά 24ωρα οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Σλοβακικής Αστυνομίας, σε τούνελ σε περιοχή κοντά στην Μπρατισλάβα.
Τα ξημερώματα της 20ης Δεκεμβρίου 2018, ένας οδηγός φαίνεται να έχει χάσει το… δρόμο και να μην καταλαβαίνει ότι μπροστά του βρίσκεται ράμπα που έχει στήσει η Τροχαία της Μπρατισλάβας.

Καβαλάει στην κυριολεξία με το αυτοκίνητό του τη ράμπα, και λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει, στην κυριολεξία εκτοξεύεται σαν κασκαντέρ! Το βίντεο αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που διοατηρεί η Αστυνομία της Σλοβακίας.

Neuveriteľná nehoda

NEUVERITEĽNÁ NEHODA: AUTO VYLETELO DO VZDUCHU PRI TUNELI BÔRIKDnes (20.12.2018) krátko pred 05:00 h sa stala nehoda osobného auta BMW pred tunelom Bôrik. Po dopade do tunela auto ostalo stáť na kolesách v smere jazdy Vodičovi (44 ročný Bardejovčan) sa v podstate nič nestalo, bol len jednorázovo ošetrený, v aute bol sám. Dychová skúška na alkohol bola negatívna.

Gepostet von Polícia Slovenskej republiky am Donnerstag, 20. Dezember 2018

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Τροχαία της πόλης της Μπρατισλάβα, αν και το συγκεκριμένο όχημα εκτοξεύτηκε στον αέρα, συγκρούστηκε στο τούνελ και στη συνέχεια προσγειώθηκε βίαια στο έδαφος, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίμωση, το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός βγήκε … καθαρό.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις