Παράξενες Ειδήσεις

Τυφώνας απελευθέρωσε τζάγκουαρ που κατασπάραξε άνθρωπο!

Πόρισμα-σοκ ιατροδικαστή ,πριν από λίγες ώρες,φωτίζει τα αίτια θανάτου ενός άντρα,το πτώμα του οποίου βρέθηκε κομματιασμένο την Δευτέρα.

Ο αμερικανός Bruce Cullerton έκανε το μοιραίο ,όπως αποδείχτηκε λάθος,να περπατάει κοντά στο κέντρο διάσωσης άγριων ζώων του Μπελίζ την Κυριακή,όταν η περιοχή αυτή ”σαρώθηκε” από τον τυφώνα με την ονομασία Richard.
 
Γιατί όπως αποδείχτηκε,ο τυφώνας στο διάβα του από το κέντρο άγριων ζώων,έριξε ένα τεράστιο δέντρο που με τη σειρά του έπεσε πάνω στο κλουβί του τζάγκουαρ που απελευθερώθηκε αφού διαλύθηκε η πόρτα.
 
Μετά η 4χρονη αγριόγατα,ονόματι Max,πεινασμένη,αφού λόγω τυφώνα δεν την τάισαν οι φύλακες,έστησε καρτέρι θανάτου στον άτυχο αμερικανό.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Παράξενες Ειδήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Παράξενες Ειδήσεις: Περισσότερα άρθρα
Αυτό είναι το πιο ήσυχο μέρος στη Γη: Πώς αντέχονται λίγα λεπτά στην απόλυτη σιωπή
Στον θάλαμο της Microsoft δεν υπάρχει κανένα εξωτερικό ηχητικό σήμα με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος αρχίζει να εστιάζει στους εσωτερικούς ήχους του σώματος: τον χτύπο της καρδιάς, τη ροή του αίματος, ακόμα και το ελαφρύ τρίξιμο των αρθρώσεων
Δωμάτιο