Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Βρήκε βάτραχο στη σαλάτα της και τον κράτησε για κατοικίδιο

Βρήκε βάτραχο στη σαλάτα της και τον κράτησε για κατοικίδιο

Πήγε να φάει μια μπουκιά από τη σαλάτα της και είδε από κάτω έναν ζωντανό μικρό βάτραχο! Μετά το πρώτο σοκ, αποφάσισε να τον κρατήσει!

Έχετε βρεθεί ποτέ στη δυσάρεστη θέση να πάτε να φάτε το φαγητό σας και να δείτε είτε κάποιο ζωύφιο, είτε τρίχα, είτε κάποιο σκουπίδι; Ξέρουμε όλοι πόσο δυσάρεστη, αγχωτική ακόμα και αηδιαστική είναι αυτή η στιγμή. Η Becky Garfinkle εξιστορεί τη δική της προσωπική ιστορία…

Η νεαρή vegetarian ισχυρίστηκε ότι αγόρασε μια έτοιμη σαλάτα από το κατάστημα Target, όταν έντρομη ήρθε αντιμέτωπη με ένα παράξενο θέαμα στη σαλάτα της. Κάτω από μερικά φύλλα μαρουλιού, υπήρχε ένας μικρός ζωντανός βάτραχος!

Το σοκ ήταν μεγάλο για την Becky που πεινούσε πολύ αλλά πλέον δεν ήθελε να φάει τη σαλάτα της. Μετά από μερικά λεπτά, προσπάθησε να ηρεμήσει και να δει τι να κάνει. Όχι! Η Becky δεν ενημέρωσε την ένωση προστασίας καταναλωτών, ούτε πήρε τηλέφωνο να παραπονεθεί στην εταιρεία, αλλά ξαναείδε τον βάτραχο και τον βρήκε αξιολάτρευτο!

Έτσι, αυτή και ο σύζυγός της το καταλυπήθηκαν για όσα μπορεί να έχει περάσει και αποφάσισαν να το κρατήσουν για κατοικίδιο. Τον ονόμασαν “Lucky”, γνωρίζοντας πόσο τυχερός στάθηκε μαζί τους. “Μπορεί να περάσει πολύς καιρός μέχρι να ξαναφάω έτοιμη σαλάτα, όμως είμαι χαρούμενη που γνώρισα έναν καινούργιο φίλο!”, δηλώνει η ίδια.

Μόλις η ιστορία της Becky έγινε γνωστή η εταιρεία τής έστειλε μία κάρτα δώρων για να την χρησιμοποιήσει στο κατάστημα και ζήτησε συγγνώμη για το ατυχές περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Inside Edition

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις