Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Αποκαλυπτικός ο Μαρκογιαννάκης στον ΣΚΑΙ: Δεν αποκλείω αλλοιώσεις και στα ποσά της λίστας

Αποκαλυπτικός ο Μαρκογιαννάκης στον ΣΚΑΙ: Δεν αποκλείω αλλοιώσεις και στα ποσά της λίστας

Ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 19:00.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, δήλωσε βέβαιος πως δεν θα βρεθεί ποτέ η πρωτότυπη λίστα Λαγκάρντ και πως δική του επιδίωξη είναι να χυθεί άπλετο φως στις τυχόν ευθύνες για το σκάνδαλο της λίστας και ξεκαθάρισε πως αποκλείεται να υπάρξει κουκούλωμα.

Ωστόσο, ο κ. Μαρκογιαννάκης αποκάλυψε πως έχει ήδη ζητήσει από τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς να ελέγξουν κατά πόσο πέρα από τις αλλοιώσεις στα πρόσωπα, μήπως υπήρξαν και αλλοιώσεις στα ποσά, κάτι που εάν αποδειχθεί θα προκαλέσει πολιτικούς σεισμούς.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Προανακριτικής πήγε να ένα βήμα παραπέρα και δήλωσε πως η Προανακριτική θα ελέγξει και για κάθε πρόσωπο με το ποσό δίπλα, από που προήλθε αυτό το ποσό, γιατί μπορεί αυτό να δείχνει υπόγειες κινήσεις.

Νωρίτερα, ο κ. Μαρκογιαννάκης μιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή δήλωσε πως δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς και ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στη θέση του: “Αυτό θα ήταν ο ευσεβής πόθος εκείνων που προσπαθούν να με εκβιάσουν τόσο καιρό. Ο Μαρκογιαννάκης δεν εκβιάζεται! Εγώ έχω περάσει τόσα πολλά στην πολιτική μου σταδιοδρομία…! Όπως είπα και σε κάποιον συνάδελφό σας, εγώ δεν είμαι μοσχαναθρεμμένος, γεννήθηκα στο χωράφι, μεγάλωσα στο χωράφι… Έχω 15 χρόνια ΟΓΑ, έχω γίνει εισαγγελέας, δικηγόρος πρώτης γραμμής…! Όταν έγινα πολιτικός δεν μπήκα στο σύστημα και το σύστημα με έχει “ξεσκίσει”, αλλά έχω μείνει όρθιος και οι Χανιώτες δεν είναι κακοποιοί να με εκλέγουν 25 χρόνια συνεχόμενα”.

Στη συνέχεια, συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ανακοίνωσε πως αύριο, εκτός απροόπτου, 3μελές κλιμάκιο της Επιτροπής θα μεταβεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ώστε παρουσία τους να μετεγγραφεί το cd με τη λίστα Λαγκάρντ που πήρε η χώρα προσφάτως από τη Γαλλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαρκογιαννάκης για Ζωή: “Μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου κάθε φορά που μιλάει”

Νέο θερμό επεισόδιο Μαρκογιαννάκη – Κωνσταντοπούλου

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Προανακριτική

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε