Σάββατο, 18 Μαΐ
22oC Αθήνα

Επίθεση Γιακουμάτου στον Κορκίδη: Τώρα ανακάλυψε τον νόμο;

Επίθεση Γιακουμάτου στον Κορκίδη: Τώρα ανακάλυψε τον νόμο;

”Ο Κορκίδης όταν κατέβηκε υποψήφιος ήξερε το νόμο. Τώρα τον ανακάλυψε;” ήταν το αιχμηρό σχόλιο του ”ξεχασιάρη” Γ. Γιακουμάτου για την παραίτηση του προέδρου των εμπόρων από τη Ν.Δ, μετά την απόφαση για άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές.

Ο Γ. Γιακουμάτος με ευκολία ειρωνεύτηκε τον Β. Κορκίδη πως τώρα ανακάλυψε το νόμο για τις Κυριακές, ξεχνώντας, με την ίδια ευκολία, τις δηλώσεις του πριν από 2 μόλις εβδομάδες στο Newsit.gr πως ”δεν επανεξετάζω το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου”.

Εκτός από την επίθεση του κατά του Β. Κορκίδη ο υφυπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε πως αποφασίστηκε το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου στη Ραφήνα, επειδή είναι το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Αττικής και έχει τεράστια τουριστική κίνηση.

Μάλιστα ο Γ. Γιακουμάτος πρόσθεσε πως τα καταστήματα στα νησιά της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ήταν πάντα ανοικτά τις Κυριακές και συμπεριελήφθησαν στη σχετική υπουργική απόφαση, καθώς η λειτουργία τους ήταν παράνομη.

Με δηλώσεις του στο Mega ο υφυπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως υπάρχει πρόβλεψη στο νόμο ώστε να ανοίξουν τα καταστήματα και σε άλλες περιοχές, εαν το ζητήσουν οι καταστηματάρχες, σε συνενόηση με τον κάθε περιφερειάρχη.

Διαβάστε επίσης:
Γιακουμάτος στο Newsit: Δεν επανεξετάζω το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές – Ξεκινάω διαβούλευση από που θα ξεκινήσει

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε