Πολιτική

Μαξίμου: Η Ανάσταση έρχεται και η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της – Καλό Πάσχα

Δριμεία επίθεση στα ΜΜΕ εξαπολύει η κυβέρνηση, με αφορμή πρωτοσέλιδα του Τύπου για την πορεία της διαπραγμάτευσης. Με μια άκρως ειρωνική ανακοίνωση, η κυβέρνηση κάνει λόγο για εντεινόμενη παραπληροφόρηση, σημειώνει πως η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της και εύχεται... καλό Πάσχα!

“Λίγο πριν την Ανάσταση, η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της”, τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού και προσθέτει ότι τις τελευταίες μέρες και ενόσω μια, δύσκολη και σύνθετη, διαπραγμάτευση βρίσκεται στο πιο λεπτό σημείο της, “γινόμαστε μάρτυρες μιας διαρκώς εντεινόμενης παραπληροφόρησης και κινδυνολογίας από μεγάλη μερίδα εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Από το ό,τι η κυβέρνηση δέχθηκε τα πάντα και υπογράφει “στα τέσσερα”, μέχρι ότι μας γυρνάνε στη δραχμή ή ό,τι δεν μιλούν μεταξύ τους οι βασικοί διαπραγματευτές”.

“Δεν μας είναι ξένη, ούτε πρωτόγνωρη αυτή η τακτική”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, στην οποία υπενθυμίζεται ότι “από τον Γενάρη του 2015 μέχρι σήμερα, η διαπλοκή έχει παίξει αρκετές φορές τα “ρέστα” της. Σήμερα, παρότι δεν τους έχει μείνει ούτε ίχνος αξιοπιστίας, επιμένουν πεισματικά. Αναμενόμενο. Δεν τους έχει απομείνει άλλη ελπίδα. Με ανυπόστατα δημοσιεύματα προσπαθούν, για άλλη μια φορά, να δημιουργήσουν κλίμα καταστροφής και διαφωνιών ανάμεσα στα στελέχη της κυβέρνησης”.

“Σήμερα”, καταλήγει η ανακοίνωση, “λόγω της ημέρας, αντί άλλης απάντησης και αυτονόητων διαψεύσεων σε πρωτοσέλιδους τίτλους φθηνής προπαγάνδας, στέλνουμε στους εκδότες των συγκροτημάτων της διαπλοκής και στους κομιστές της κίτρινης δημοσιογραφίας, τις ευχές και την κατανόηση μας. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία… Καλό Πάσχα σε όλους, μα πιο πολύ στον ελληνικό λαό για την Ανάσταση που προσδοκά, που δικαιούται και, πράγματι, έρχεται!”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Απόστολος Βεσυρόπουλος: Σήμερα η κηδεία του στην Ημαθία – Η επιθυμία της οικογένειάς του για ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων
«Αυτό θα ήθελε και ο αγαπημένος μας Απόστολος που σε όλη του τη διαδρομή στάθηκε δίπλα σε αυτούς που είχαν ανάγκη και χρειάζονταν βοήθεια», ανέφερε η οικογένεια του
Απόστολος Βεσυρόπουλος
Η Ελλάδα και άλλες 24 χώρες καταδικάζουν το σχέδιο του Ισραήλ για κατασκευή 3.400 νέων κατοικιών στη Δυτική Όχθη
«Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση και ζητούμε την άμεση αναίρεσή της με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» τονίζεται σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο Γιώργος Γεραπετρίτης και 24 ομόλογοί του
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς πάνω από χάρτη με τους ισραηλινούς εποικισμούς 3
Συγκινεί ο Τρύφων Αλεξιάδης για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο - «Όταν αισθάνθηκα αδιαθεσία στη Βουλή μου τηλεφωνούσε να δει πώς είμαι»
Ο Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο ως έναν «σπουδαίο πολιτικό και ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας»
Απόστολος Βεσυρόπουλος