Πολιτική

Μείωση της εγγύησης για τον Γιάννη Αγγέλου

Την μείωση της χρηματικής εγγύησης που είχε επιβάλλει η ανακρίτρια στον στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου, πρότεινε ο εισαγγελέας.

Παρά το γεγονός οτι ο κ. Αγγέλου που είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση του Βατοπαιδίου είχε ζητήσει να μην αρθεί εντελώς η επιβολή χρηματικής εγγύησης, τελικά ο εισαγγελέας πρότεινε το ποσό να μειωθεί από τις 400.000 ευρώ στις 60.000.

Ο κ. Αγγέλου, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απιστία (κακούργημα), είχε υποβάλλει αίτηση στην εφέτη ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού για άρση ή μείωση της χρηματικής εγγύησης που του επιβλήθηκε, επικαλούμενος οικονομική αδυναμία του.

Στον κ. Αγγέλου έχει επιβληθεί επιπλέον ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Απόστολος Βεσυρόπουλος: Σήμερα η κηδεία του στην Ημαθία – Η επιθυμία της οικογένειάς του για ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων
«Αυτό θα ήθελε και ο αγαπημένος μας Απόστολος που σε όλη του τη διαδρομή στάθηκε δίπλα σε αυτούς που είχαν ανάγκη και χρειάζονταν βοήθεια», ανέφερε η οικογένεια του
Απόστολος Βεσυρόπουλος
Η Ελλάδα και άλλες 24 χώρες καταδικάζουν το σχέδιο του Ισραήλ για κατασκευή 3.400 νέων κατοικιών στη Δυτική Όχθη
«Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση και ζητούμε την άμεση αναίρεσή της με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» τονίζεται σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο Γιώργος Γεραπετρίτης και 24 ομόλογοί του
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς πάνω από χάρτη με τους ισραηλινούς εποικισμούς 3
Συγκινεί ο Τρύφων Αλεξιάδης για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο - «Όταν αισθάνθηκα αδιαθεσία στη Βουλή μου τηλεφωνούσε να δει πώς είμαι»
Ο Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο ως έναν «σπουδαίο πολιτικό και ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας»
Απόστολος Βεσυρόπουλος