«Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποφύγει τελικά το πικρό ποτήρι. Το πράσινο φως για την αμφισβήτηση της ηγετικής ομάδας έχει ανάψει», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής της ΝΔ και στηρίζει την εκτίμησή της αυτή στο ότι η διαδικασία αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος «εξελίσσεται σε μια αργή και επώδυνη διαδικασία».
Αφορμή ένα κείμενο που σύμφωνα με την κα Ασημακοπούλου φέρει τις υπογραφές 53 βουλευτών και στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αποκαλύπτεται σήμερα από τον Τύπο.
Η εκπρόσωπος της ΝΔ στέκεται και στην αναβολή της προγραμματισμένης για το περασμένο Σαββατοκύριακο συνεδρίασης της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία όπως λέει αντικαταστάθηκε από μυστική συνάντηση εκτός Κουμουνδούρου «σε “στενό οικογενειακό κύκλο”, σε “συνθήκες μυστικότητας” και με τη συμμετοχή των συνιστωσών “Αραρέν”, “Ανάσα” και “Ρόζα”».
«Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, η διαδικασία εσωτερικής αμφισβήτησης μόλις ξεκίνησε και το “Κείμενο των 53” αποτελεί μόνο την αρχή.
Ένα χρόνο μετά την υποτιθέμενη “αυτοδιάλυση” των συνιστωσών, αυτές ζουν και βασιλεύουν και εξακολουθούν να αναζητούν τη συνισταμένη τους, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να αναζητά τις 150.000 χαμένες ψήφους του.
Για κάποιους έχει έλθει η ώρα της αυτοκριτικής, που, ως γνωστόν, ακολουθείται από “πειθαρχικές κυρώσεις”…», καταλήγει η ανακοίνωση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ξύπνησε από το κώμα ο Σουμάχερ! – Βγήκε από το νοσοκομείο
Η άγνωστη ζωή του εφοπλιστή Γιαννουσάκη που εμπλέκεται στο κύκλωμα ηρωίνης
“Άντε γαμ… Ελλάδα! Το 69% είναι ρατσιστές”
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Αισθάνομαι απέχθεια γι’ αυτό που συνέβη στις καθαρίστριες αλλά…
Βούλτεψη για Τσίπρα: Έχει αγωνία για το κόμμα του και όχι για το μέλλον της χώρας
Τσίπρας: δεν υπάρχει φέτος χρόνος για μπάνια είναι προεκλογικό το καλοκαίρι!