Πολιτική

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την 24ωρη λειτουργία του μετρό τα Σάββατα: «Θέλουμε να γυρίζετε στο σπίτι σας με ασφάλεια»

Το νέο βίντεο του πρωθυπουργού στο TikTok για την 24ωρη λειτουργία των ΜΜΜ τα Σαββατοκύριακα

Από σήμερα ξεκινά η 24ωρη λειτουργία σε μετρό, λεωφορεία και τραμ για το Σαββατοκύριακο και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε μία νέα ανάρτηση στο TikTok για το μέτρο αυτό.

Όπως τονίζει, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για να παραμείνει η Αθήνα μία πόλη «που ζει, που διασκεδάζει αλλά είναι και μία πόλη που κινείται με ασφάλεια».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Κάτι αλλάζει. Από αυτό το Σάββατο, μετρό λεωφορεία και τραμ, θα λειτουργούν όλο το 24ωρο. Όσοι βγείτε να περάσετε καλά και να θυμάστε τώρα μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι με ασφάλεια. Τον Ιούλιο κάναμε τη δοκιμαστική λειτουργία. Επικυρώθηκαν 45.000 εισιτήρια. Και τώρα το κάνουμε μόνιμα. Ο στόχος είναι σαφής. Θελουμε να γυρίζετε στο σπίτι σας με ασφάλεια, θέλουμε να μειώσουμε τα τροχαία, δεν θέλουμε να παίρνετε το αυτοκίνητο, ειδικά όταν έχετε πιεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους που υποστηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Η Αθήνα είναι μια πόλη που ζει, που διασκεδάζει αλλά είναι και μία πόλη που κινείται με ασφάλεια».

@kyriakosmitsotakis_

Κάτι αλλάζει τα Σάββατα στην Αθήνα! Από εδώ και στο εξής, κάθε Σάββατο, Μετρό, λεωφορεία και τραμ θα λειτουργούν όλο το 24ωρο.

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

 

Ακόμη, ευχαριστεί τους εργαζόμενους για τη στήριξη την προσπάθεια αυτή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ευτύχης Αρχοντάκης: Ο Χανιώτης γιατρός που χειρούργησε τον Γιώργο Μυλωνάκη είναι «σωτήρας» πολλών ασθενών
«Έχουμε 10 ημέρες αγωνίας για να έχει το ιατρικό προσωπικό μία καλύτερη εικόνα», λέει ο Ευτύχιος Αρχοντάκης για τη μετεγχειρητική κατάσταση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Γιώργος Μυλωνάκης
Τηλεδιάσκεψη ηγετών για την προστασία ανηλίκων στο διαδίκτυο – Ευρωπαϊκή ηλικία ψηφιακής ενηλικίωσης πρότεινε ο Μητσοτάκης
O Πρωθυπουργός ενημέρωσε για την απόφαση της Ελλάδας να νομοθετήσει σύντομα την απαγόρευση πρόσβασης ανηλίκων κάτω των 15 ετών σε social media, μέτρο που θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2027
Κυριάκος Μητσοτάκης
«Μονομαχία» Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή: Τοξικότητα, Μυλωνάκης, υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ στο επίκεντρο
Ο Πρωθυπουργός απαντώντας στο αίτημα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για εκλογές, σχολίασε ότι το θέτει με «σφιγμένο τρόπο» και επανέλαβε ότι οι κάλπες θα στηθούν στο τέλος της τετραετίας
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Ανδρουλάκης 14