Κυριακή, 2 Ιουν.
26oC Αθήνα

Να δοθεί η ελληνική ιθαγένεια στον Γιούνκερ

Να δοθεί η ελληνική ιθαγένεια στον Γιούνκερ

Η πρόταση ανήκει στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα λόγω της στάσης που τήρησε ο πρώην πρόεδρος του eurogroup ΖΚ Γιούνκερ έναντι της χώρας μας όλη αυτή την περίοδο της κρίσης.

Η πρόταση που έχει διατυπωθεί και παλιότερα από τον κ. Σιούφα επαναλαμβάνεται με αφορμή την επικείμενη επίσημη επίσκεψη στην χώρα μας του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου και πρώην Προέδρου του Eurogroup.
Όπως αναφέρει ο κ. Σιοπυφας ο κ. Γιούνκερ από τη θέση του Προέδρου του Eurogroup χειρίστηκε την Ευρωπαϊκή κρίση χρέους και το Ελληνικό ζήτημα, με σύνεση και υπευθυνότητα.
Με την στάση και τις δημόσιες δηλώσεις του, αποτέλεσε ένα σταθερό ανάχωμα απέναντι σε όλους εκείνους τους ανιστόρητους Ευρωπαίους πολιτικούς, που εκτόξευαν απειλές για την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη.
Η επίσκεψη για τον πρώην πρόεδρο της Βουλής είναι η κατάλληλη στιγμή να τιμηθεί ο κ. Γιούνκερ με το χρυσό μετάλλιο της Βουλής, να του δοθεί τιμητικά από την Κυβέρνηση η Ελληνική ιθαγένεια, και να του δοθεί η δυνατότητα να μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε