Παρασκευή, 17 Μαΐ
19oC Αθήνα

Γιατί δεν πήγε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο ντιμπέϊτ για την Αθήνα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, EUROKINISSI

Γιώργος Καμίνης, Νικήτας Κακλαμάνης, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Νίκος Σοφιανός, Βασίλης Καπερνάρος βρέθηκαν στο πρώτο τηλεοπτικό ντιμπέϊτ ενόψει των δημοτικών εκλογών. Πως σχολιάστηκε η απουσία Σπηλιωτόπουλου.

Αυτό που σχολιάστηκε ήταν η απουσία του Αρη Σπηλιωτόπουλου από το πάνελ. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος αρνήθηκε να παραστεί προβάλλοντας ως δικαιολογία τους κανόνες που τέθηκαν. Σε επιστολή που απέστειλε είπε ότι δεν συμφωνούσε με την απουσία του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο νυν δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης είπε ότι εκείνος έσωσε τον δήμο από την χρεοκοπία, είπε ότι θα προσπαθήσει να απορροφηθούν περισσότεροι πόροι από την ΕΕ και είπε ότι ο δήμος θα συνεχίσει το κοινωνικό του έργο.

Αναφερόμενος στην απουσία Σπηλιωτόπουλου είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο υποψήφιος δήμαρχος αποφεύγει να δώσει το «παρών» και δήλωσε έκπληκτος.

Απάντηση στον κ. Καμίνη έδωσε ουσιαστικά ο Νικήτας Κακλαμάνης λέγοντας ότι ο δήμος δεν σώθηκε από τη χρεοκοπία.
Είπε ότι δεν έχει παραχθεί καθόλου έργο στον Δήμο και όρισε ως προτεραιότητες του την ασφάλεια, την αλληλεγγύη, την ανάπτυξη και την αξιοπιστία.

Για την απουσία Σπηλιωτόπουλου είπε: «Ο πραγματικός λόγος που ο κ. Σπηλιωτόπουλος απουσίασε είναι γιατί δεν έχει επιχειρήματα και προτάσεις. Η άγνοια δεν τον έφερε εδώ».

Ανάσα στην λαϊκή οικογένεια υποσχέθηκε να δώσει ο Νίκος Σοφιανός. Δεσμεύθηκε για την μείωση των δημοτικών τελών, την στήριξη των συνεργείων του δήμου.

Τέλος, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναφέρθηκε στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών και έθεσε επίσης θέμα μείωσης δημοτικών τελών.

Ο Βασίλης Καπερνάρος επανέλαβε ότι θα μπει τέλος στα δημοτικά τέλη σε όσους ανοίγουν για πρώτη φορά μαγαζιά ή πρόκειται για μονογονεϊκές οικογένειες. Τάχθηκε υπέρ των τοπικών δημοψηφισμάτων, όπως προβλέπει και ο νόμος του Καλλικράτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έπιασε ο “εκβιασμός” Βενιζέλου; – Οι επόμενες κινήσεις του μέχρι τις εκλογές

Εκλογές 2014: Πόσες μέρες άδεια δικαιούνται οι εργαζόμενοι

«Είσαι πιο όμορφος από τον Τσίπρα!» – Το κομπλιμέντο στον Σταύρο Θεοδωράκη

Έλληνες και ξένοι στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε