Τρίτη, 21 Μαΐ
24oC Αθήνα

“Οδικό Χάρτη για την οριστική έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια” στη ΔΕΘ

“Οδικό Χάρτη για την οριστική έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια” στη ΔΕΘ

Τον “Οδικό Χάρτη για την οριστική έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια” θα παρουσιάσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου.    

Τα βασικά στοιχεία του Οδικού Χάρτη, μέρος του οποίου είναι το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης, είναι: Η ανάπτυξη και η αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου, οι νέες θέσεις εργασίας, οι διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στο κράτος.

Επιπλέον, η βιωσιμότητα του χρέους, οι επενδύσεις και η ρευστότητα στην αγορά για τη στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, η κατοχύρωση ενός δικαίου φορολογικού συστήματος, η αποκατάσταση των αδικιών με έμφαση στην αντιμετώπιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία, τις εφορίες, τις τράπεζες. Ακόμα, η αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας, η κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

Μήνυμα συσπείρωσης από το ΠΑΣΟΚ

Στο μεταξύ, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στέλνει μήνυμα συσπείρωσης, ενόψει του φετινού εορτασμού της 3ης Σεπτέμβρη και της συμπλήρωσης 40 χρόνων από τη Μεταπολίτευση και από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά “η συσπείρωση, η ενότητα και η συστράτευση όλων των δυνάμεων αποτελούν το διαβατήριο για την ενδυνάμωση της παράταξής μας, που μόνη -σηκώνοντας όλα τα βάρη και παίρνοντας όλο το κόστος- κράτησε την πατρίδα όρθια”.

Ο επίσημος εορτασμός θα γίνει την Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη, στο Ζάππειο, με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο. Προσθέτουν επίσης ότι, παράλληλα, το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου διοργανώνει στον ίδιο χώρο έκθεση ιστορικού υλικού με θέμα “Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Αυγουστιάτικος …πυρετός ενόψει ΔΕΘ

Πριν την ΔΕΘ η ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια – Η προειδοποίηση Δένδια

ΔΕΘ από τα παλιά; Πακέτο φοροελαφρύνσεων θα ανακοινώσει ο Σαμαράς;

Ορφανός: “Πιο ανταγωνισττική η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε