Τρίτη, 21 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ομοβροντία ΝΔ κατά Πολάκη: Ο κυβερνητικός θίασος ανεβάζει νέα παράσταση!

Ομοβροντία ΝΔ κατά Πολάκη: Ο κυβερνητικός θίασος ανεβάζει νέα παράσταση!

Τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδάς επιτίθενται στον Παύλο Πολάκη για τις τελευταίες του δηλώσεις.

Για “μείζον θεσμικό ατόπημα” κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση στην ανακοίνωσή της, ενώ ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης, διαψεύδει τον Παύλο Πολάκη σχετικά με θέμα που αφορά τον ίδιο.

«Ο “πολύς” κ. Πολάκης αποδεικνύει ότι δεν διαθέτει ίχνος κρητικής λεβεντιάς», δήλωσε ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδάς.

«Από εχθές το απόγευμα ενημερώθηκε ότι, καμία απολύτως συγγενική ή οποιαδήποτε άλλη σχέση δεν υφίσταται με την νομική σύμβουλο του ΚΕΕΛΠΝΟ από 10ετίας και πλέον, όταν διεζεύχθη μακρινό μου συγγενή. Παρ’ όλα αυτά ο κ. Πολάκης αντί να αναλάβει την ευθύνη του και να αποκαταστήσει την συκοφαντική αναφορά του, επιλέγει να κρύβεται και να σιωπά», συνέχισε ο κ. Σκορδάς και πρόσθεσε:

«Είναι φαίνεται αδύνατο, να κατανοήσει ο κ. Πολάκης ότι, οι πολιτικές διαφορές δεν μπορούν να υπερισχύουν μιας στοιχειώδους προσωπικής εντιμότητας σε όποιον θέλει να είναι πολιτικός και να εκφράζει ένα μέρος της κοινωνίας.
Κρίμα …».

«Ο κυβερνητικός θίασος ανεβάζει νέα παράσταση», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι ο ένας υπουργός βρίζει αδίστακτα τη Δικαιοσύνη και ο άλλος τον αδειάζει διστακτικά.

«Και ο κ. Τσίπρας προσποιείται πως δεν ακούει την ύβρη σε βάρος της Δικαιοσύνης και των δικαστικών. Στηρίζει έτσι ένα μείζον θεσμικό ατόπημα. Την εκτροπή του Υπουργού του. Και επιβεβαιώνει ότι η Κυβέρνησή του είναι σκορποχώρι», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Συγγρού.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε