Σάββατο, 18 Μαΐ
23oC Αθήνα

Σταμάτης: Ο Τσίπρας υιοθετεί τις θέσεις της Χρυσής Αυγής

Σταμάτης: Ο Τσίπρας υιοθετεί τις θέσεις της Χρυσής Αυγής

Αυτόκλητο συνήγορο της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε τον πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης με αφορμή τη δήλωση του πρώτου πως πρέπει να παραιτηθούν οι Δένδιας – Αθανασίου για την υπόθεση Μπαλτάκου – Κασιδιάρη.

«Δεν κατάλαβα τι εννοούσε ο κ. Τσίπρας, όταν χθες ζήτησε την παραίτηση των υπουργών κ.κ. Δένδια και Αθανασίου» είπε ο υπουργός και διερωτήθηκε αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «υιοθετεί τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, ότι “τάχα” οι δικαστικές διώξεις των στελεχών της είναι αποτέλεσμα σκευωρίας των δύο υπουργών».

«Ισχυρίζεται ότι όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας γύρω από την εγκληματική δράση τους είναι δήθεν ανυπόστατα και οι αποφάσεις των αρμόδιων δικαστικών λειτουργών αστήριχτες και επιλήψιμες;», συνέχισε ο κ. Σταμάτης.

«Κατηγορεί, δηλαδή, την κυβέρνηση και τη Δικαιοσύνη πως συντονίστηκαν και με αθέμιτους τρόπους μεθόδευσαν την ποινική δίωξη των μελών ενός δημοκρατικού κόμματος που ασκούσαν με σύννομο τρόπο τα συνταγματικά τους δικαιώματα;

Αν αυτή είναι η άποψη του κ. Τσίπρα, οφείλει να την υπερασπιστεί δημόσια και χωρίς μισόλογα, αναλαμβάνοντας και το βάρος της ευθύνης των λόγων του.
Μέχρι τότε δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά ένας αυτόκλητος και ευκαιριακός συνήγορος της Χρυσής Αυγής», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ομολογία Μπαλτάκου: Έβλεπα όλη την Χρυσή Αυγή – Υπάρχουν και άλλες συνομιλίες -Προαναγγέλει και άλλα βίντεο

Μπάχαλο η Βουλή! Μέτωπο Χρυσής Αυγής – ΑΝΕΛ: “Είστε φασίστες”…

Ψάχνουν παντού τον υιό Μπαλτάκου

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το video “βόμβα” του Κασιδιάρη με Μπαλτάκο

ΣΥΡΙΖΑ: Προσωπικά ο Σαμαράς είναι υπόλογος για το βίντεο με τον Μπαλτάκο

Κεδίκογλου για Τσίπρα: “Είναι αδίστακτος, φτύνει τις θυσίες του λαού”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε