Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μπάχαλο η Βουλή! Μέτωπο Χρυσής Αυγής – ΑΝΕΛ: “Είστε φασίστες”

Μπάχαλο η Βουλή! Μέτωπο Χρυσής Αυγής – ΑΝΕΛ: “Είστε φασίστες”

Ο κακός χαμός έγινε στην Επιτροπή παραγωγής και εμπορίου της Βουλής με αφορμή το video βόμβα της συζήτησης Μπαλτάκου – Κασιδιάρη! Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή υπερασπίστηκε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο καυγάς ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος έθεσε θέμα διαδικασίας μετά τις χθεσινές εξελίξεις (σ.σ. συζήτηση Μπαλτάκου – Κασιδιάρη για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής) και αναφέρθηκε σε εμπλοκή και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Αυτή η αναφορά ήταν που άναψε το πρώτο φυτίλι! Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εξερράγησαν και ο Δημήτρης Τσουμάνης απάντησε στον κ. Πετράκο λέγοντας του πως «αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα».

Αυτό ήταν το δεύτερο… φυτίλι. Γιατί μετά τους Νεοδημοκράτες, εξοργίστηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που κάθονταν στη… γαλαρία! Νίκος Μίχος και Ηλίας Παναγιώταρος σηκώθηκαν όρθιοι κι άρχισαν να φωνάζουν και να κάνουν χειρονομίες.

“Ο Σαμαράς θέλει να μας χώσει φυλακή” φώναξε ο Νίκος Μίχος ενώ ο Παναγιώταρος άρχισε να φωνάζει ότι “ο Σαμαράς είναι φασίστας”.

Δεν ήθελε και πολύ να προκληθεί πανδαιμόνιο στην αίθουσα! Αλλά τα πράγματα δεν τελείωσαν κι εκεί. Από εκεί που κανείς δεν το περίμενε ήρθε η Ραχήλ Μακρή να υπερασπιστεί ουσιαστικά τη Χρυσή Αυγή.

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων άρχισε να φωνάζει και να λέει: “Είστε χούντα. Παρεμβαίνετε στη Δικαιοσύνη. Είστε φασίστες. Θέλετε να βάλετε φυλακή αθώους ανθρώπους”.

Η… παιδική χαρά και τις φωνές και τα ουρλιαχτά σταμάτησε με την παρέμβαση του προέδρου της Επιτροπής Γιώργου Βλάχου, ο οποίος αρχικά έκλεισε τα μικρόφωνα σε όλους και μετά ζήτησε λίγη σοβαρότητα λέγοντας: “δεν θα το κάνουμε καλοκαιρινό εδώ μέσα. Σοβαρευτείτε όλοι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άφαντος ο υιός Μπαλτάκου – Το μεσημέρι λήγει το αυτόφωρο

Αδωνις: «Ως πατέρας συγκινήθηκα από τη στάση του γιου Μπαλτάκου»

Οι διάλογοι Μπαλτάκου – Σταμάτη: Τάκη, έλα να τα πούμε, έχεις πρόβλημα

Αιφνίδιο σύνδρομο “Χρυσή Αυγή” προσέβαλε την κυβέρνηση – Τρόμος για τις πολιτικές παρενέργειες

Υπουργός Δικαιοσύνης: Ο Σαμαράς είχε δώσει εντολή να μην ανακατευτεί κανείς με τη Χρυσή Αυγή

Σεισμός από το απίστευτο βίντεο του Κασιδιάρη με τον Μπαλτάκο – Οργισμένοι στο Μαξίμου: Προσωπικό του παιχνίδι εις βάρος του Α. Σαμαρά

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε