Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Στη γραμμή Άδωνι κατά Λαζόπουλου και ο Τζιτζικώστας

Στη γραμμή Άδωνι κατά Λαζόπουλου και ο Τζιτζικώστας

Μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη ακόμη ένας υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, επιτίθεται στον Λάκη Λαζόπουλο. Αφήνει δε αιχμές για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Επειδή σε αυτή τη χώρα η κυβέρνηση κάνει σάτιρα και ο κ. Λαζόπουλος πολιτική, το Aλ Tσαντίρι Nιουζ διάλεξε τον αντίπαλο που θέλει ο κ. Tσίπρας. Την επιλογή όμως, θα την κάνουν οι Νεοδημοκράτες», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

 

Eπειδή σε αυτή τη χώρα η Κυβέρνηση κάνει σάτιρα και ο κ.Λαζόπουλος πολιτική, το Aλ Tσαντίρι Nιουζ διάλεξε τον αντίπαλο που θέλει ο κ. Tσίπρας. Tην επιλογή όμως, θα την κάνουν οι Nεοδημοκράτες

Posted by Apostolos Tzitzikostas on Wednesday, 16 December 2015

Η φράση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για τον «αντίπαλο που θέλει ο κ. Τσίπρας» είναι μια σαφής αναφορά στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για τον οποίο από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε πει λίγο μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου «μακάρι να παραμείνετε πρόεδρος».

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν είναι ο μοναδικός που «κατηγορεί» τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη πως έχει τη στήριξη του… Λάκη Λαζόπουλου. Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Άδωνις Γεωργιάδης Κατηγόρησε επίσης τον γνωστό ηθοποιό πως «χθες έβριζε τους τρεις από τους τέσσερις υποψηφίους και πήρε θέση υπέρ του Μεϊμαράκη. Ο ίδιος ο Μεϊμαράκης δεν το ήξερε, μόνος του το έκανε».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε