Πέμπτη, 23 Μαΐ
22oC Αθήνα

Τα μηνύματα των πολιτικών για την Ανάσταση της Ελλάδας

Τα μηνύματα των πολιτικών για την Ανάσταση της Ελλάδας

Ο συμβολισμός της Ανάστασης είναι φέτος πιο έντονος, σημειώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει ότι “θα σημάνει σύντομα” η καμπάνα της Ανάστασης.

Στο μήνυμά του για το Πάσχα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρει ότι «η Ανάσταση είναι πάντα η προσδοκία μας. Ο συμβολισμός της φέτος είναι ακόμη πιο έντονος, γιατί αρχίσαμε να γυρίζουμε σελίδα, έχοντας αποφύγει τα τρισχειρότερα. Τα προβλήματα υπάρχουν, αλλά δεν τα λύνει η μιζέρια και ο μηδενισμός. Τα λύνει ο αγώνας, η πίστη, η αισιοδοξία, η ενότητα του έθνους. Χρόνια Πολλά».

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο δικό του πασχαλινό μήνυμα αναφέρει ότι «το μήνυμα της Ανάστασης είναι μήνυμα λύτρωσης, μήνυμα νίκης της ζωής, μήνυμα ανατροπής, μήνυμα ελευθερίας. Πάνω απ’ όλα, όμως, είναι μήνυμα χαράς. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να μοιραστούμε αυτό το μήνυμα με τον συνάνθρωπό μας σε κάθε γωνιά της πατρίδας, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι. Ας το μοιραστούμε με τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά και με όσους δεν έχουν δύναμη και φωνή.

Κι ας τους δώσουμε την έγνοια και την αλληλεγγύη μας. Οι Έλληνες μπορούμε και θα το κάνουμε, να μετατρέψουμε αυτό το μήνυμα σε μήνυμα μιας νέας ανάστασης του λαού μας.
Ας χαρούμε λοιπόν την Ανάσταση και ας κρατήσουμε στο μυαλό μας ότι πλησιάζει η ώρα για τη λύτρωση από όλα και όλους όσοι επέλεξαν για το λαό μας τη σταύρωση και επιθυμούν να γίνει η δυστυχία καθεστώς. Η καμπάνα της νέας ανάστασης δε θα αργήσει. Θα σημάνει σύντομα. Αρκεί να πιστέψουμε στις δικές μας δυνάμεις. Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα γιορτάσουν το Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Με συννεφιά και βροχές η Ανάσταση – Δείτε την αναλυτική πρόγνωση

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε