Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Το άλλο… look του Αντώνη Σαμαρά

Το άλλο… look του Αντώνη Σαμαρά

Το βράδυ της Τρίτης, όταν ο Αντώνης Σαμαράς έφτασε στην Κεφαλονιά για να δει από κοντά τις επιπτώσεις του σεισμού, ήταν με τα ρούχα της… δουλειάς. Αυτό το αυστηρό ντύσιμο που είχε όταν βρισκόταν πριν από λίγες ώρες στις Βρυξέλλες.

Σήμερα ωστόσο, οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς είδαν έναν άλλο Σαμαρά. Με ένα σπορ τζάκετ, με ένα πόλο μπλουζάκι ο πρωθυπουργός έκανε “αυτοψία” στις περιοχές που επλήγησαν από τον σεισμό και ίσως κάποιοι να μην τον αναγνώρισαν κιόλας.

Δεν ήταν “στημένος” όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους ηγέτες αυτής της χώρας. Ήταν απλά ντυμένος και η κίνησή του να μεταβεί απευθείας σε μια περιοχή που “γονάτισε” από μια φυσική καταστροφή και να διανυκτερεύσει εκεί, σχολιάστηκε πολύ θετικά ακόμα και από πολιτικούς του αντιπάλους.

Χαρακτηριστική ήταν η φράση ενός ηλικιωμένου κατοίκου που τον συνάντησε σήμερα το πρωί: «Δεν είμαι “δικός” σας, αλλά μπράβο σας που ήρθατε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βοηθήστε μας! – Η έκκληση των ηλικιωμένων της Κεφαλονιάς στον Αντώνη Σαμαρά – Εκατοντάδες οι μετασεισμοί, τρομοκρατούν τους κατοίκους

Καρέ καρέ η άφιξη Σαμαρά στην Κεφαλονιά (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Όταν οι βασιλείς Παύλος και Φρειδερίκη επισκέπτονταν την σεισμόπληκτη Κεφαλονιά το 1954 – ΒΙΝΤΕΟ

Θα διανυκτερεύσει στην Κεφαλονιά ο Α. Σαμαράς: “Ήθελα να δω ο ίδιος τις συνέπειες του σεισμού”

Οι σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς “μετακόμισαν” σε άλλο πλοίο – ΒΙΝΤΕΟ

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε