Site icon NewsIT
21:24 | 04.06.14

Αδειάζουν το γραφείο του Στουρνάρα

Newsit Newsroom

Στο επίκεντρο του ανασχηματισμού είναι ο Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος είναι -πλέον- δεδομένο ότι θα μετακινηθεί από το υπουργείο Οικονομικών.

Ο λόγος της καθυστέρησης του ανασχηματισμού, που αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας είναι ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον υπουργό Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, συνεργάτες του κ. Στουρνάρα μάζευαν σήμερα κάποια έγγραφα από το γραφείο του.

Παράλληλα, στελέχη του Μαξίμου είπαν στους δημοσιογράφους ότι “μπορείτε να κανονίσετε κάτι για το Σαββατοκύριακο, αν θέλετε…”, επιβεβαιώνοντας έτσι τα σενάρια που ήθελαν τον ανασχηματισμό να αναβάλεται για την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανασχηματισμός στις… καθυστερήσεις – Μυστήριο ο αντικαταστάτης του Στουρνάρα – Τα τελευταία σενάρια – Μέχρι την Τρίτη ορκίζεται η νέα κυβέρνηση

Ανασχηματισμός: Δένδιας ο νέος Στουρνάρας; Πονοκέφαλος η επιλογή του διαδόχου του νυν υπουργού Οικονομικών

”Ξεφορτώθηκα τις τρύπες από σφαίρες – Σε νέα εποχή η Ελλάδα”

Οι 3 λόγοι που κρατούν τον Άδωνι στο υπουργείο ενόψει ανασχηματισμού

Ανασχηματισμός: η «δοσολογία» στο νέο υπουργικό πονοκεφαλιάζει Σαμαρά – Βενιζέλο – Το προφίλ του νέου υπουργοί Οικονομικών

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version