Site icon NewsIT
11:15 Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2025

Άδωνις Γεωργιάδης: Η «μπηχτή» στον Τσίπρα για το βιβλίο του «Ιθάκη» – «Αλέξη φίλε μου, προλαβαίνεις να αλλάξεις τον τίτλο»

«Η επιλογή του να ονοματίσει το βιβλίο του ως "Ιθάκη" ανακαλεί υποχρεωτικά στη μνήμη μας τις διακοπές αμέσως μετά την τραγωδία στο Μάτι, πάνω σε πολυτελές σκάφος»

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στο βήμα της Βουλής

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στο βήμα της Βουλής / EUROKINISSI / Φωτογραφία αρχείου

«Ιθάκη» θα είναι ο τίτλος του βιβλίου του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου. Ένας τίτλος που φαίνεται ότι δεν αρέσει στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Σχολιάζοντας ο Άδωνις Γεωργιάδης την είδηση για την έκδοση του βιβλίου του πρώην πρωθυπουργού, σημειώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας πηγαίνει από γκάφα σε γκάφα.

Όπως γράφει σε ανάρτησή του στο X ο υπουργός Υγείας, «η επιλογή του να ονοματίσει το βιβλίο του ως “Ιθάκη” ανακαλεί υποχρεωτικά στη μνήμη μας, την μελανότερη και πλέον επώδυνη για τους αριστερούς συντρόφους του, σελίδα της θητείας του, τις διακοπές αμέσως μετά την τραγωδία στο Μάτι, πάνω σε πολυτελές σκάφος».

«Αλέξη φίλε μου, προλαβαίνεις να το αλλάξεις», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version