Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Κοσμοσυρροή στο Βελλίδειο στην παρουσίαση του βιβλίου του «Ρώμη»

Ο υπουργός Υγείας έφτασε χαμογελαστός και ευδιάθετος στον χώρο της εκδήλωσης, όπου τον υποδέχτηκε με ένα φιλί η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση της «Ρώμης», του νέου βιβλίου που έγραψε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Υφυπουργοί, βουλευτές, κομματικά στελέχη και φίλοι του υπουργού βρέθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τρίτης (23.12.2025).

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε χαμογελαστός και ευδιάθετος στον χώρο της εκδήλωσης, όπου τον υποδέχτηκε με ένα φιλί η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του theopinion.gr, η αίθουσα του «Βελλίδειου» ήταν κατάμεστη, καθώς περίπου 700 άτομα έδωσαν το παρών.

Στόχος της «Ρώμης», όπως άλλωστε τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, είναι να κάνει την ιστορία προσιτή σε όλους, όχι μόνο στους ειδικούς.

Έδωσε τη δυνατότητα στους αναγνώστες να κατανοήσουν τη ροή του ιστορικού χρόνου και να συνδέσουν τα διδάγματα της αρχαίας Ρώμης με τον σύγχρονο κόσμο.

Το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου έδωσαν οι υφυπουργός Εσωτερικών Κώστας Γκιουλέκας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Σταύρος Καλαφάτης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Νίκος Παπαϊωάννου.

Άδωνις Γεωργιάδης
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου
Ο υπουργός Υγείας με τη σύζυγό του
Ο υπουργός Υγείας με τη σύζυγό του
Κατάμεστο το «Βελλίδειο» στην παρουσίαση του βιβλίου του Άδωνι Γεωργιάδη «Ρώμη»
Κατάμεστο το «Βελλίδειο» στην παρουσίαση του βιβλίου του Άδωνι Γεωργιάδη «Ρώμη»

Επίσης, η βουλευτής Επικρατείας Νεφέλη Χατζηιωάννου, οι βουλευτές Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας, Στράτος Σιμόπουλος, Διαμαντής Γκολιδάκης, Θόδωρος Καράογλου, Φάνης Παπάς, ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, ο Γιάννης Παπαγεωργίου συντονιστής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμη ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γιουτίκας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, ο πρόεδρος της «Εγνατία Οδός» Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο πρύτανης του ΑΠΘ Κυριάκος Αθανασιάδης, ο Άλμπερτ Μπουρλά πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, ο Δαυίδ Σαλτιέλ πρόεδρος Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος και άλλοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ανάρτηση Τσίπρα από το Άγιο Όρος και το «καρφί» του Πολάκη για τον συνοδό του: «Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ έγραψε για το «ταξίδι» στην ιστορία και την πνευματικότητα της Αθωνικής Πολιτείας - Το αιχμηρό σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και το παρελθόν της σφοδρής αντιπαράθεσης
Τσίπρας στο Άγιο Όρος και Παύλος Πολάκης 8
ΚΥΣΕΑ: Παραμένουν για ακόμη έναν μήνα οι Patriot στη Σαουδική Αραβία – «Πράσινο φως» σε 8 εξοπλιστικά προγράμματα
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης ενημέρωσε για Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή, Ουκρανία και την ελληνική Προεδρία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
Μέγαρο Μαξίμου 38
Μεταναστευτικό: Στο τραπέζι της ΕΕ η ελληνική πρόταση για «μηχανισμό έκτακτης ανάγκης» –  Αναστολή ασύλου και άμεσες επιστροφές
Την πρωτοβουλία Μητσοτάκη παρουσίασε ο Θάνος Πλεύρης στο Συμβούλιο Εσωτερικών - Θετική υποδοχή από πολλά κράτη-μέλη, συζητήσεις και για «κόμβους επιστροφής» σε τρίτες χώρες
Μετανάστες, Μυτιλήνη
ΠΑΣΟΚ για ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Καταρρέει το αφήγημα της κυβέρνησης μετά τις δηλώσεις Συρίγου για υποχώρηση στην Κάσο
Σκληρή ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη - «Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση που δεν θα επιτρέπει καμία αμφισβήτηση από το ανιστόρητο δόγμα της “Γαλάζιας Πατρίδας”»
ΠΑΣΟΚ, γραφεία