Πολιτική

Άδωνις σε Τσίπρα: “Θα σας ψάξουμε και γι’ αυτό”

Το ερώτημα γιατί δεν εκδόθηκε Δελτίο Τιμών φαρμάκων το 2015, με αποτέλεσμα να κερδίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, έθεσε προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο περιθώριο της συζήτησης για τη διαφθορά, στην Ολομέλεια, ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι πετάει λάσπη κατά των πολιτικών αντιπάλων του. «Προκαλεί θλίψη για τη ίδια τη χώρα που αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος βλέπει κρυφά στο Παρίσι τους τραπεζίτες, τους οποίους -δήθεν- θα τιμωρούσε, ταξιδεύοντας με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος -το οποίο δήθεν θα πουλούσε- και πετάει τόση λάσπη κατά των πολιτικών του αντιπάλων, έγινε πρωθυπουργός της χώρας», δήλωσε.

Σχετικά με την αναφορά του κ. Τσίπρα στις υποθέσεις διαφθοράς στον χώρο της Υγείας, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως όλοι οι υπουργοί Υγείας επιθυμούν να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση Novartis και σε όλες τις συναφείς υποθέσεις, προσθέτοντας:

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα». Ταυτόχρονα, έθεσε το ερώτημα: «Γιατί κ. Τσίπρα δεν εκδώσατε Δελτίο Τιμών το 2015, αφήνοντας τις φαρμακοβιομηχανίες να κερδίσουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, που θα είχαν χάσει, αν κάνατε την δουλειά σας;». «Θα έρθει η ώρα που θα σας ψάξουμε και γι αυτό», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1