Πολιτική

Αφροδίτη Λατινοπούλου για Βελόπουλο: Δεν τον αναγνωρίζω ως άνθρωπο, είναι ένα δίποδο

«Εκπροσωπείς ανθρώπους, δεν είσαι ένας απλός που κυκλοφορείς στον δρόμο και μπορείς να λες ό,τι σου κατέβει εκείνη την ώρα στο κεφάλι. Να εύχεσαι θάνατο σε παιδιά;»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, δεν έκρυψε ούτε στιγμή την αντιπάθειά της προς το πρόσωπο του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (09.04.2025) καλεσμένη στην εκπομπή «Πίσω από τις Γραμμές» του Action24, και είχε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα κατά του Κυριάκου Βελόπουλου, με αφορμή τα απαράδεκτα σχόλια του ίδιου για το δυστύχημα των Τεμπών, τα οποία στη συνέχεια ανακάλεσε.

«Είναι η λυπηρή αλήθεια ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης πάτησαν πάνω στις 57 ψυχές των Τεμπών, κυρίως το καπηλεύτηκαν και το εργαλειοποίησαν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Πατούσαν ακόμα επί εποχής Τσίπρα στα κύματα οργής και είδατε ποιες είναι οι συνέπειες που πληρώνει μέχρι σήμερα η χώρα μας», είπε αρχικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Ένας πολιτικός αρχηγός ονόματι Βελόπουλος – και σας παρακαλώ πολύ μετά από αυτό δεν θα ‘θελα ποτέ ξανά το όνομά μου να μπει δίπλα στο δικό του – βγαίνει και λέει “εύχομαι θάνατο στα παιδιά ανθρώπων που εργάζονται σε Μέσα που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία”, αυτός παύει για μένα να είναι άνθρωπος. Δεν τον αναγνωρίζω ως άνθρωπο, είναι ένα δίποδο! Εδώ μιλάμε για διαφορά ήθους», σχολίασε η πρόεδρος τoυ κόμματος Φωνή Λογικής.

«Εκπροσωπείς ανθρώπους, δεν είσαι ένας απλός που κυκλοφορείς στον δρόμο και μπορείς να λες ό,τι σου κατέβει εκείνη την ώρα στο κεφάλι. Να εύχεσαι θάνατο σε παιδιά; Δεν έχει ειπωθεί ποτέ ξανά τέτοιο πράγμα από πολιτικό πρόσωπο. Έχει τελειώσει ως άνθρωπος για μένα!», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για το νέο αεροσκάφος του ΕΚΑΒ: Μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς και γρήγορες αεροδιακομιδές σε μεγάλα νοσοκομεία
«Και σε μία χώρα με τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της πατρίδας μας, με τη νησιωτικότητα, καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η σημασία αυτών των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην παράδοση - παραλαβή του αεροσκάφους, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, για αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ 1