Πολιτική

Άγνωστος Στρατιώτης: Ολοκληρώθηκε η συζήτηση στη Βουλή για την τροπολογία – Live η ψηφοφορία

Η ψηφοφορία θα είναι ονομαστική μετά από αίτημα του ΚΚΕ

Ολοκληρώθηκε στις 16:30 το απόγευμα της Τετάρτης (22.10.25) η συζήτηση στη Βουλή για την τροπολογία σχετικά με το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, με την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. 

Η ψηφοφορία για την τροπολογία, με την οποία η ευθύνη για το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη περνάει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, που χθες δεν ήταν παρών στη συζήτηση, έφτασε στη Βουλή λίγο πριν τις 17:00 μπαίνοντας από την είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, προκειμένου να συμμετάσχει στην ψηφοφορία και αναμένεται να υπερψηφίσει την τροπολογία. 

Ο Νίκος Δένδιας στην αίθουσα της Ολομέλειας
Ο Νίκος Δένδιας στην αίθουσα της Ολομέλειας / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 17:30 και το αποτέλεσμά της θα ανακοινωθεί από τον αντιπρόεδρο της Βουλής και προεδρεύοντα της συνεδρίασης, Γιώργο Γεωργαντά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Παραιτείται από το Δ.Σ. του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών – «Εν τέλει ο διχασμός επικράτησε»
Η Μαρία Καρυστιανού, με ανάρτησή της στο Facebook, γράφει μεταξύ άλλων για «άρνηση δημοσιοποίησης των οικονομικών καταστάσεων, την οποία επανειλημμένα ζητούσα»
Η Μαρία Καρυστιανού 66
ΠΑΣΟΚ: Οι αγρότες δεν άκουσαν λύσεις – Ο πρωθυπουργός παρουσίασε ένα έωλο «success story»
«Στον αγροτικό κόσμο αξίζουν αλήθεια, σεβασμό και ουσιαστικές λύσεις, η κυβέρνηση ΝΔ αποδεικνύει ότι δεν έχει κανένα όραμα για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ
Μητσοτάκης: Βελτιώσεις σε πετρέλαιο και ρεύμα, επιτάχυνση αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ και μέτρα για όσους επηρεάστηκαν από την Ευλογιά – «Δε θα ανεχθούμε εκβιασμούς από μειοψηφίες»
«Μια κομματική μειοψηφία επιμένει σε κάποια από τα μπλόκα, εκβιάζοντας ανοιχτά την κοινωνία» τόνισε ο Πρωθυπουργός
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
48