Πολιτική

Άγριος καυγάς Τσακαλώτου με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Α. Μητρόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

O υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος μάλλον δεν ήταν ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες του Αλέξη Μητρόπουλου, που εκτελούσε χρέη προέδρου της Βουλής, μιας και η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε αποχωρήσει από την έδρα της.

Έτσι όταν υπήρξε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τους βουλευτές του ΚΚΕ, ο υπουργός Οικονομικών απευθυνόμενος στον εκτελούντα χρέη προέδρου της Βουλής, κ. Μητρόπουλο του είπε: “σας ευχαριστούμε για την προστασία προς τους υπουργούς”.

Ο κ. Μητρόπουλος δεν του απάντησε αλλά ο κ. Τσακαλώτος μετά από λίγα λεπτά το επανέλαβε.

Και ενώ η κόντρα ανάμεσα στον κ. Τσακαλώτο και το ΚΚΕ συνεχιζόταν τότε ήρθε η τρίτη και φαρμακερή φορά για τον Αλέξη Μητρόπουλο. Ο κ. Τσακαλώτος του είπε: συγγνώμη προεδρεύετε, συγγνώμη προεδρεύετε;

Αυτό όμως προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Μητρόπουλου, ο οποίος τον προειδοποίησε πως εάν το ξαναπεί θα του απαντήσει και με ιδιαίτερα προσβλητικό τρόπο. Μάλιστα, ο κ. Μητρόπουλος χτύπησε και το χέρι του στην έδρα και αυτό μάλλον θορύβησε τον κ. Τσακαλώτο που δεν ξανάφησε αιχμές κατά του προεδρεύοντα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7