Site icon NewsIT
17:16 Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Αιχμηρή απάντηση Μαξίμου σε Σαμαρά: Είναι επιεικώς ανεπίδεκτος

Σκληρή η απάντηση κυβερνητικών κύκλων στη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά αναφορικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, το άσυλο και τους αιώνιους φοιτητές.

Το Μαξίμου κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ ότι “αντιλαμβάνεται ως πραγματικότητα τις φαντασιώσεις του”. “Ο κ. Σαμαράς συνεχίζει να ζει στη χώρα του “Ποτέ – Ποτέ. Κανένα Πανεπιστήμιο δεν κάηκε. Μάλλον ο κ. Σαμαράς πάλι έβλεπε πλάνα-κονσέρβα από τις μέρες της κυβέρνησής του. Όσο για τα προσφυγικά ρεύματα, δεν αξίζει να εξηγήσει κανείς στον κ. Σαμαρά τίποτα. Είναι επιεικώς ανεπίδεκτος” αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι.

Επισημαίνουν ταυτόχρονα ότι αυτό που δεν θυμάται ο κ. Σαμαράς, σε αντίθεση με τους πολίτες. είναι ότι η χώρα επί των ημερών του γέμισε ανέργους, λουκέτα, χρέη, φτώχεια και δυστυχία.

Καταλήγοντας, το Μαξίμου επισημαίνει ότι “η κριτική του, μάλιστα, ότι η σημερινή κυβέρνηση θα επιστρέψει τη χώρα “στο βάλτο, όπου βρισκόταν επί δεκαετίες”, μάλλον απευθύνεται στους Βενιζέλους, Μητσοτάκηδες, Παπανδρέου και τον εαυτό του, που κυβερνούσαν επί χρόνια αυτή τη χώρα. Ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να γνωρίζει καλά τα “μυστικά του βάλτου”.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version