Πολιτική

Άκης Τσοχατζόπουλος: «Αυτή είναι η έκπληξη στις τρεις διαθήκες του»

Στις τρεις διαθήκες που άφησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναφέρθηκε ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

“Υπάρχουν τρεις διαθήκες που οι πληροφορίες λένε ότι η μία συμπληρώνει και ολοκληρώνει την προηγούμενη. η έκπληξη στις διαθήκες δεν είναι τόσο ποιους αφήνει, όσο ποιους αποκληρώνει. Γιατί μιλά για τους ανθρώπους που τον πλήγωσαν, τον έκλεψαν, όπως λέει…”.

Επιπλέον, ο κ. Αλεξανδρής τόνισε ότι οι διαθήκες “θα ρίξουν φως για την υπόθεση των θυρίδων”.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αυγενάκης απορρίπτει τη θέση προέδρου σε νέο αναπτυξιακό φορέα και κατηγορεί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
«Στην πολυετή πολιτική μου διαδρομή έχω μάθει να πορεύομαι με πίστη στη θεσμικότητα με επιμονή στη διαφάνεια και στην έμπρακτη στήριξη πρωτοβουλιών ανάπτυξης» αναφέρει ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής της ΝΔ
Λευτέρης Αυγενάκης
Στα «κάγκελα» ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση Αυγενάκη σε αγροτικό φορέα στην Κρήτη: «Θεσμικός κατήφορος», «Αυτή είναι η "αριστεία" της ΝΔ»
Χαριλάου Τρικούπη και Κουμουνδούρου συνδέουν ευθέως την επιλογή του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Λευτέρης Αυγενάκης
Ξεκίνησαν οι εργασίες του 22ου Συνεδρίου του ΚΚΕ: «Σταθερό σε κάθε δοκιμασία, έτοιμο στο κάλεσμα της Ιστορίας, για τον σοσιαλισμό»
Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ μίλησε για ανάγκη ιδεολογικής αντεπίθεσης, για ενίσχυση της συνδικαλιστικής δράσης και για «επικίνδυνο γεωπολιτικό τοπίο»
Δημήτρης Κουτσούμπας
5