Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμαρχο Ιθάκης – Ενημερώθηκε για τις ζημιές στο νησί

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμαρχο Ιθάκης, Διονύση Στανίτσα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για τις μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία «Μπάλλος», καθώς το νησί της Ιθάκης επλήγη περισσότερο από κάθε άλλο μέρος της χώρας.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας συνεχάρη τον κ. Στανίτσα, για τη διαχείριση της κακοκαιρίας και την άμεση αντίδραση με την απόφαση που πήρε τη στιγμή της κρίσης να σπάσει τα τοιχία στο λιμάνι που εμπόδιζαν τα νερά να φύγουν προς τη θάλασσα, σώζοντας έτσι τις ζωές των κατοίκων.

Εν τω μεταξύ, στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές στην Ιθάκη μεταβαίνει αύριο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο μετέχουν ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Παππάς, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης και ο τομεάρχης Εσωτερικών, Κώστας Ζαχαριάδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο Πολάκης θεσμικά αιτήθηκε την πληρωμή σε αγρότες και κτηνοτρόφους» – «Βιαστικοί ή συνυπεύθυνοι;»
Δημοσιεύματα και διαρροές με ονόματα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το σημερινό για τον Παύλο Πολάκη έχουν στόχο να κρύψουν την ευθύνη του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του»
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή 2
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης
«Μου έβαλε το "μαχαίρι στο λαιμό" για τα χρήματα που έπρεπε να δώσω», λέει η Ζέττα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε
«Πάλεψα με τη συνείδησή μου όχι για το αν θα πληρώσω, αλλά για το αν πρέπει να τον καταγγείλω αμέσως ή να του δώσω ένα περιθώριο ενδεχομένως να διορθώσει»
Η Ζέττα Μακρή
ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα: Έπαιξες την χώρα στα ζάρια – Η ιστορία δεν γράφεται με όρους μάρκετινγκ, αλλά από το βίωμα του ελληνικού λαού
Αντί για κατάργηση των μνημονίων, έφερε το τρίτο, αχρείαστο και επαχθέστερο μνημόνιο, το υπερταμείο και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 έτη
Αλέξης Τσίπρας 4