Πολιτική

Ανατροπή! Δεν παραιτείται ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος – Τι του ζήτησε ο Πρόεδρος της Βουλής!

Δεν υπέβαλλε τελικά την παραίτησή του ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Ο Νίκος Βούτσης του ζήτησε να παραμείνει για λίγο για να ψηφιστεί και το Πρωτόκολλο κύρωσης της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Τι δήλωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος για την μη παραίτησή του. Δείτε την δήλωση.

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στη Βουλή. Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ο οποίος διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι σήμερα θα παραιτηθεί, τελικά θα μείνει προκειμένου να ψηφίσει υπέρ της κύρωσης του Πρωτοκόλλου Ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Ο κ. Παπαχριστόπουλος έφτασε στη Βουλή με την παραίτηση ανά χείρας και μπήκε στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής. Όμως  λίγο μετά τις 12 βγήκε από το γραφείο του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και ανακοίνωσε ότι ο κ. Βούτσης του ζήτησε να μείνει βουλευτής για λίγο ακόμα.

Του ζήτησε να μείνει για πέντε ημέρες ακόμα μέχρι να ψηφιστεί το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

«Με παρακάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής -επειδή για να ισχύσει η Συνθήκη των Πρεσπών, πρέπει το πρωτόκολλο του ΝΑΤΟ να ψηφιστεί- αυτή η παραίτηση να πάρει μια παράταση τεσσάρων-πέντε ημερών», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος βγαίνοντας από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής.

«Έχω υποσχεθεί να υποβάλω παραίτηση σήμερα. Δεν πειράζει, τα προσωπικά μου είναι πιο κάτω από την ένταση που υπάρχει και νομίζω ότι μέσα στην προσεχή εβδομάδα, θα τελειώσει αυτή η ιστορία», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος και πρόσθεσε: «Τη στιγμή που ο πρόεδρος με παρακάλεσε, αναβάλλω την παραίτηση για 4 με 5 ημέρες και παίρνω το χρέος της ανακολουθίας μου. Η αμαρτία μου θα είναι αυτές οι 4 με 5 ημέρες».

, είπε βγαίνοντας από το γραφείο του Νίκου Βούτση ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Δείτε την δήλωση του Θανάση Παπαχριστόπουλου

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωνε: «Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ το λόγο μου τον κρατάω. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ελλάδα και Λιβύη ξεκινούν την διαδικασία οριοθέτησης ΑΟΖ – Στο προσκήνιο η διμερής συνεργασία στο μεταναστευτικό
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης συζήτησε με τον Λίβυο ομόλογό του για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων στους τομείς της οικονομίας, της ενέργειας, των μεταφορών και των κατασκευών
Γιώργος Γεραπετρίτης - Υπουργός Εξωτερικών Λιβύης 8
Νίκος Δένδιας: «Δείτε μια φωτογραφία του Πίρι Ρέις και θα καταλάβετε γιατί δεν συζητήθηκε στο ΚΥΣΕΑ»
«Η άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσεται στον κύκλο των αιφνιδιαστικών ασκήσεων που διεξάγονται κάθε χρόνο, δεν έχουν σχέση με το Πίρι Ρέις, που δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ» σημείωσε
Ο Νίκος Δένδιας
7
Ανδρέας Λοβέρδος για την ένταξή του στη ΝΔ: Επιλογή μου να στηρίξω τη σταθερότητα – Οι πολίτες δεν βλέπουν τον Νίκο Ανδρουλάκη ως εναλλακτική
«Δεν φοβάμαι τίποτα. Ο πολιτικός είναι για να σκέφτεται και να δρα, όχι να φοβάται. Με τον κ. Μητσοτάκη, είχαμε συμφωνήσει πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν είτε λίγο πριν, είτε λίγο μετά τη ΔΕΘ», επεσήμανε.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος
104
Τέσσερις μήνες αναμονής στον ΣΥΡΙΖΑ για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα: Οι σύμμαχοι και οι αντίπαλοι
Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είπε ότι δεν θα πρέπει να γίνει άλλη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, χρεώνοντας με τον τρόπο του στον Αλέξη Τσίπρα μία νέα εσωκομματική κρίση
Ο Αλέξης Τσίπρας 2