Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΝΕΛ: Διαψεύδει ο Καμμένος – Πυρά από Παπαχριστόπουλο

ΑΝΕΛ Καμμένος
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

– Σε εξέλιξη η κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ
– Διαψεύδει ο Πάνος Καμμένος τα σενάρια πως ετοιμάζεται να παραιτηθεί λόγω… ΠΓΔΜ
– Πυρά από Παπαχριστόπουλο προς Δημήτρη Καμμένο για τους… τσακωμούς με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
– “Δεν έχω κόντρα με κανένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – Έχω πολύ καλές σχέσεις και εγώ και ο πρόεδρος”, είπε

Μακριά από τα… αδιάκριτα βλέμματα συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ μαζί με την εκτελεστική επιτροπή του κόμματος. Θέμα, τι άλλο, το Σκοπιανό και η στάση του κόμματος ενόψει και του συλλαλητηρίου στην Αθήνα. Όλα στη σκιά των σεναρίων για τη στάση που θα κρατήσει ο Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να δεχτεί οποιοδήποτε όνομα για την ΠΓΔΜ που να εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία. Το πρωί, δημοσίευμα του real.gr ανέφερε ότι ο υπουργός Άμυνας θα παραιτηθεί σε περίπτωση που κάτι τέτοιο φτάσει στη Βουλή. Αλλά δεν θα ρίψει την κυβέρνηση.

Δεν είναι όμως μόνο τα σενάρια για τον Πάνο Καμμένο στη σκιά των οποίων γίνεται η κρίσιμη κοινή συνεδρίαση των ΑΝΕΛ. Είναι και η δημόσια κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (ακόμα και υπουργούς όπως ο Πάνος Σκουρλέτης) και βουλευτές των ΑΝΕΛ (όπως ο Δημήτρης Καμμένος).

ΑΝΕΛ Καμμένος

Πάνος Καμμένος για παραίτηση: Δεν υπάρχει είδηση

Όταν το μεσημέρι της Δευτέρας έφτασε στα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Πάνος Καμμένος, φυσικά το πρώτο που τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι ήταν για τα σενάρια παραίτησης. Ο υπουργός Άμυνας διέψευσε κατηγορηματικά ότι θα παραιτηθεί από υπουργός αν στη Βουλή φτάσει πρόταση για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο «Μακεδονία».

https://www.newsit.gr/politikh/sfagi-kammenou-mpalaoura-gia-skopiano-xafiedistiki-taktiki-papadimouli/2374096/

«Δεν υπάρχει τέτοια είδηση» δήλωσε χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε για το δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Καμμένος «θα αποχωρήσει από μέλος της κυβέρνησης, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση «για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο “Μακεδονία” ως γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό ακόμα και στη σλάβικη γραφή».

Πυρά προς… Δημήτρη Καμμένο από τον Παπαχριστόπουλο

Ο Δημήτρης Καμμένος ήταν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ που για άλλη μια μέρα ενεπλάκη σε δημόσιο… καυγά με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το Σκοπιανό. Μετά την «απάντηση» στον Πάνο Σκουρλέτη, τον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Σάκη Παπαδόπουλο, που είχαν ως αποτέλεσμα ακόμη και την παρέμβαση κύκλων της κυβέρνησης, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τσακώθηκε… δημόσια με τον Μάκη Μπαλαούρα!

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ούτε λίγο ούτε πολύ “άδειασε” τον Δημήτρη Καμμένο για τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος δεν ανέφερε το όνομα του κ. Καμμένου, αλλά θεωρείται πως η φράση του πως εκείνος έχει πολύ καλές σχέσεις με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρείται απάντηση στον Δ. Καμμένο.

«Δεν έχω καμία κόντρα με κανένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Έχω πολύ καλές σχέσεις και εγώ και ο πρόεδρος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαχριστόπουλος. Πρόσθεσε ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ «μας ενώνουν ακόμα η μάχη κατά της διαφθοράς, της διαπλοκής, της μιντιακής δικτατορίας και ενός πολιτικού συστήματος που μας έφερε ως εδώ».

Όσον αφορά το θέμα με την πΓΔΜ, είπε ότι προτιμά να αφήνει την διαπραγμάτευση σε αυτούς που έχουν περισσότερη γνώση.

Και διεμήνυσε πως «δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο δισεκατομμύριο να πέσει η κυβέρνηση».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις