Πολιτική

Άννα Ελεφάντη: Χαμός και με τον Άδωνι Γεωργιάδη για την επίθεση στην Μαρία Σάκκαρη

Ολοένα και περισσότερο πολιτικό «άρωμα» παίρνει η υπόθεση με το tweet της Άννας Ελεφάντη, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, για την Μαρία Σάκκαρη.

Η ηθοποιός προκάλεσε πολιτική θύελλα με σεξιστικά σχόλια για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, προκαλώντας την σφοδρή επίθεση τόσο της Νέας Δημοκρατίας, όσο και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, συντρόφου της Μαρίας Σάκκαρη και γιου του Έλληνα πρωθυπουργού.

Σημειώνεται ότι η Άννα Ελεφάντη διέγραψε την αρχική της ανάρτηση, ωστόσο λίγες ώρες μετά ανήρτησε ξανά το tweet, συμπληρώνοντας: «Έσβησα το προηγούμενο tweet μου λόγω των άθλιων σεξιστικών σχολίων. Με μεγάλη μου χαρά όμως βλέπω ότι η αθλιότητα συνεχίζεται. #ΝΔ_απατεωνες #ΝΔ_ξεφτιλες».

Δείτε τις αναρτήσεις

Κόντρα και με τον Άδωνι Γεωργιάδη η Άννα Ελεφάντη

Στο Twitter, πάντως, η ηθοποιός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ «σκοτώθηκε» και με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σχολίασε για την υπόθεση: «Η απώλεια της Εξουσίας και η συνείδηση ότι δεν θα ξαναγυρίσουν, τους έχει τρελάνει.Δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο στην χυδαιότητα τους.Δύο νέοι άνθρωποι που ερωτεύτηκαν και δεν ανακατεύονται με την Πολιτική, γίνονται στόχος επειδή ο ένας είναι γιος του ΠΘ. Σιχαμάρα αποπνέουν μόνον».

Δείτε την ανάρτηση

Η Άννα Ελεφάντη «ανταπέδωσε», αναφέροντας: «Η Εξουσία και η συνείδηση ότι όπου να’ναι φεύγετε, σας έχει τρελάνει.Δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο στη χυδαιότητα σσς. Δύο νέοι άνθρωποι που τους εκμεταλεύστε κομματικά επειδή ο ένας είναι γιος του ΠΘ. Σιχαμάρα αποπνέατε πάντα. Ξέρετε κάτι για το πόθεν έσχες του ΠΘ;».

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προστασία ανηλίκων από αλκοόλ και καπνό: Ψηφιακή επαλήθευση ηλικίας – Τι θα ισχύει για πάρτι και σημεία πώλησης
Στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε σύσκεψη όπου παρουσιάστηκαν τρία νέα ψηφιακά εργαλεία που θα αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των ελέγχων για την απαγόρευση αλκοόλ και καπνού σε ανηλίκους
Σύσκεψη στο Μαξίμου για την προστασία των ανηλίκων από το κάπνισμα και το αλκοόλ
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να επιστρέψουν στο μουσείο της Ακρόπολης» – «Είναι σαν να κόβεις στη μέση τη Μόνα Λίζα» 
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός μίλησε και για τη φιλοδοξία του να καταστήσει την Ελλάδα κορυφαίο ποιοτικό τουριστικό προορισμό παγκοσμίως
Συζήτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Victoria Hislop στο πλαίσιο του συνεδρίου «Reimagine Tourism 2025» που διοργάνωσε η «Καθημερινή» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Αλέκος Φλαμπουράρης: Ο «δεύτερος πατέρας» του Αλέξη Τσίπρα και ο αγαπητός «παππούς του ΣΥΡΙΖΑ»
Ο «Νέστορας» της Αριστεράς και «μέντορας» του Αλέξη Τσίπρα έπαιξε κομβικό ρόλο ιδιαιτέρως κατά το «καυτό» διάστημα του 2015, τη διαπραγμάτευση, το δημοψήφισμα και τελικά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2017 12