Πολιτική

Άννα Ελεφάντη: Χαμός και με τον Άδωνι Γεωργιάδη για την επίθεση στην Μαρία Σάκκαρη

Ολοένα και περισσότερο πολιτικό «άρωμα» παίρνει η υπόθεση με το tweet της Άννας Ελεφάντη, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, για την Μαρία Σάκκαρη.

Η ηθοποιός προκάλεσε πολιτική θύελλα με σεξιστικά σχόλια για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, προκαλώντας την σφοδρή επίθεση τόσο της Νέας Δημοκρατίας, όσο και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, συντρόφου της Μαρίας Σάκκαρη και γιου του Έλληνα πρωθυπουργού.

Σημειώνεται ότι η Άννα Ελεφάντη διέγραψε την αρχική της ανάρτηση, ωστόσο λίγες ώρες μετά ανήρτησε ξανά το tweet, συμπληρώνοντας: «Έσβησα το προηγούμενο tweet μου λόγω των άθλιων σεξιστικών σχολίων. Με μεγάλη μου χαρά όμως βλέπω ότι η αθλιότητα συνεχίζεται. #ΝΔ_απατεωνες #ΝΔ_ξεφτιλες».

Δείτε τις αναρτήσεις

Κόντρα και με τον Άδωνι Γεωργιάδη η Άννα Ελεφάντη

Στο Twitter, πάντως, η ηθοποιός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ «σκοτώθηκε» και με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σχολίασε για την υπόθεση: «Η απώλεια της Εξουσίας και η συνείδηση ότι δεν θα ξαναγυρίσουν, τους έχει τρελάνει.Δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο στην χυδαιότητα τους.Δύο νέοι άνθρωποι που ερωτεύτηκαν και δεν ανακατεύονται με την Πολιτική, γίνονται στόχος επειδή ο ένας είναι γιος του ΠΘ. Σιχαμάρα αποπνέουν μόνον».

Δείτε την ανάρτηση

Η Άννα Ελεφάντη «ανταπέδωσε», αναφέροντας: «Η Εξουσία και η συνείδηση ότι όπου να’ναι φεύγετε, σας έχει τρελάνει.Δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο στη χυδαιότητα σσς. Δύο νέοι άνθρωποι που τους εκμεταλεύστε κομματικά επειδή ο ένας είναι γιος του ΠΘ. Σιχαμάρα αποπνέατε πάντα. Ξέρετε κάτι για το πόθεν έσχες του ΠΘ;».

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331